View Single Post
Vechi 09.02.2010, 16:07:11
voxdei55 voxdei55 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: ANCONA..iTALIA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Citindu-ti mesajele am senzatia ca te vad asa...stand cu o mana in sold, cu expresia aceea pe fata "Hai cine se i-a la tranta cu mine???"..
Poate daca ti-ai schimba putin "tonul" (asta in cazul in care "problema" de interpretare nu sta chiar in mine) ti-ar raspunde careva din... "inteleptii forumului".

Frate, indiferent ce problema/necaz/neintelegere avem, e bine sa cautam sa o discutam civilizat. Ba chiar uneori e bine sa ascultam si parerea celorlalti. A gandi ca... detinem adevarul (si exprimandu-ne ca atare) este o mare greseala.

Scuze de offtopic!

Si cum eu nu fac parte din categoria sus numita... nu am nimic folositor de spus, in legatura cu subiectul propus de tine.

In rest, frate Voxdei, post binecuvantat cu spor si ROD duhovnicesc!
Nu asta era intentia mea..si cer scuze daca am suparat pe cineva.Pe acest forum am gasit persoane deosebit de pregatite si inteligente,..chiat ii consider intelepti.Intrebarea cred ca merita un raspuns de la cineva mai informat..pentru ca am citat din Biblie si acest citat a generat controverse.Chiar daca uneori santem in contradictie,...contadictia naste progresul,..nu credeti?
Reply With Quote