View Single Post
Vechi 09.02.2010, 19:04:50
anamariaax anamariaax is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.05.2009
Implicit Sfantul Nectarie, bunicutul nostru drag

Ce bine ca s-a inventat internetul caci astfel pot scrie si eu o scrisoare Sfantului Nectarie.
Pe Sfantul Nectarie l-am descoperit atunci cand la facultate am primit tema sa ii fac icoana. Nu stiam cine este dar pt ca trebuia sa ii fac icoana a trebuit sa ma informez si cel mai mult m-a atras scrisoarea lui catre Domnul nostru Iisus Hristos. Dupa acest moment am trecut mai departe si doar o carte despre viata Sfantului, carte primita in dar de o colega acum calugarita, imi reamintea de El. Spre sfarsitul facultatii am suferit ceva, nu stiu ce a fost si numai cu ajutorul Sfantului Nectarie am putut trece. Nu mai spun ca tot El mi l-a facut cunoscut pe Sfantul Ioan Rusul, fratele meu ceresc cum ii spun eu, prin faptul ca m-am dus la Biserica din Iasi unde se afla moastele Sfantului Nectarie si am cerut mir iar de acolo am primit o cutie cu mir si agheazma apartinand Sfantului Ioan Rusul, lucru care atunci nu stiam. Putin cate putin am trecut si peste situatia grea in care am fost iar acum cu voia lui Dumnezeu voi termina si masterul. Toate sunt bune foarte dar ma supara un lucru pe care as vrea din tot sufletul ca Sfantul Necarie sa il desluseasca: vreau sa stiu ce voi face cu viata mea de acum inainte pe planul sentimental. As vrea sa imi intemeiez o familie dar de asemenea as vrea ca persoana cu care voi fi sa imi fie draga si sa o iubesc si sa ma iubeasca. As vrea sa pot spune din toata inima ca da, aceasta este calea pe care voi merge si indiferent de ceea ce voi intampina Il voi avea pe Dumnezeu, pe Maica Domnului, pe Sfantul Nectarie, Sfantul Ioan Rusul si toti sfintii alaturi dar si pe cel drag mie.
Nu stiu ce mi se potriveste, nu stiu nici macar daca voi intemeia o familie vreodata, dar vreau sa cred ca inca Dumnezeu imi poarta de grija si nu ma va lasa sa fiu cu cineva cu care sa ma mantuiesc. Nu vreau sa ajung ca altii care dupa ce au ales in viata constransi sa ajunga dupa 30 de ani de casnicie sa ii fie scarba de persoana care a considerat-o ca un obiect.
Cine imi este mie drag nu stiu daca are aceleasi sentimente caci nu se manifesta decat arareori si este posibil sa fie doar o amagire, o iluzionare. Iar cel care mi se propune nu stiu daca il voi putea agrea. Ramane de vazut. Nu vreau nici sa spun nu propunerii caci s-ar putea sa fie ultima, si nu stiu care imi sunt sentimentele. Te rog Sfinte Nectarie si Sfinte Ioane sa faci lumina iar eu sa pot sa spun cu toata inima ca minunate sunt lucrurile lui Dumnezeu. Maica Domnului sa ne ajute pe toti si sa ne aduca bucurii neasteptate.
Reply With Quote