View Single Post
Vechi 10.02.2010, 16:49:04
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de VeV Vezi mesajul
Buna, sunt un Adolescent roman, Crestin-Ortodox, care, a cazut in pacatul malahiei .

Dar, sunt foarte confuz in privinta acestui lucru, nu inteleg, am vazut pe muulte forumuri dezbatut acest subiect. Nu inteleg, la barbat, am inteles ca pacatul este atunci cand ne irosim "samanta" (sperma), dar apoi, pe alt Blog, am vazut ca trebuie sa ne pastram samanta in ceva, si Duminica sa o ducem la Biserica..:|

Am inteles, ca, la varsta mea, hormonii o iau razna, si vreau, cat de repede posibil, sa ma spovedesc, asa ca, astept postul Pastelui, deoarece imi este rusine fata de parintii mei sa ma duc mai devreme, deoarece isi vor da seama ca este ceva in neregula..

Am ales acest forum, deoarece, mi se pare cel mai bun Site & Forum legat de religia Ortodoxa ..

Mai citisem o varianta, ca, atunci cand ne masturbam, sa spunem o rugaciune.. :|

Va rog, daca aveti vreun sfat, ajutati-ma!

Cu respect,
VeV .

PS : Am citit mai sus ca cei nedrepti nu vor intra in Imparatia Lui Dumnezeu, dintre ei facand parte si malahienii (cei care se masturbeaza) . Daca, ma spovedesc, mai am vreo sansa?
NOTA : 1. - Exprimarea ta poate ar fi vrut sa spuna , ca in loc de a savarsi acest urat si greu pacat , sa se spuna o RUGACIUNE , nu rostirea ei inainte de savarsirea pacatului in sine , precum ai lasat sa se inteleaga ; 2 . - S-a scris cam tot ce se poate scrie , despre pacatul in sine , la TOPICUL POCAINTA si la TOPICUL GENERALITATI ( " Pacatul malahiei " ) .