View Single Post
Vechi 19.03.2007, 13:39:04
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
Si cu toate acestea, Biserica este dur criticata pentru ca nu se implica in social. Eu cred ca situatia asta e sensibila si ma tem ca de multe ori cei care critica sunt cei care nu au treaba si nici nu vor sa aiba treaba cu biserica!
Cum sa nu se implice...se implica.
Sa vezi ce bilanturi sforaitoare sunt date cel putin o data pe an, pe la intrunirea Sf. Sinod....
Fiecare banut e trecut acolo!
"cei care critica sunt cei care nu au treaba si nici nu vor sa aiba treaba cu biserica"
Cum asa? sa inchid ochii cand vad ce masini de lux au episcopii nostri. parca e salon auto cand se intruneste Sinodul. Nu zic sa mearga cu Dacia, dar macar sa aiba bunul simt si sa nu le schimbe anual!!!! (Masini de la 15-20 de mii de euro in sus).
Cum "sa ai treaba cu biserica"? Adica sa ma las manipulat de niste maimutoi care au luat parohii pe bani grei dupa ce au terminat Facultatea de Teologie, cu taxa, prin nu stiu ce centru universitar obscur???? Unu din ala care vine la parohie, isi trage fundatie si un consiliu parohial de neghiobi apoi taie si spanzura. Totul pe fundatie, dar de fapt pentru folosinta lui.
Social....vede el....
Nu vreau sa generalizez, pentru ca nu e cazul, dar sunt destul de multe cazuri de genul asta....

Reply With Quote