Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Dorin , sa fiu sincer, nu , nu ma simt desfrinat sub nici o forma, macar atita lucru imi dau seama. Incerc sa fac toate lucrurile cu masura, evident mai gresesc in diverse detalii, insa consider ca vad viata destul de matur si cu barbatie.
Deci sa nu exageram!
Insa, repet daca tu si Ana21 te simti ca-ti bati joc incontinuu de iubirea lui Hristos, este alegerea ta sa crezi asta.
Eu, unul, zic ca muncesc destul pe baricadele iubirii!
|
Sfantul Herman de Alaska, auzind pe unii de langa el cum ca ei Il iubesc pe Dumnezeu si pot iubi usor, a spus:
- Iar eu, ticalosul, de atatia zeci de ani ma chinui sa'L iubesc pe Dumnezeu... si inca nici acum nu am ajuns sa'L iubesc cum trebuie.
Andrei, nu iubim inca asa cum trebuie !
Oare putem noi iubi cu iubirea cu care iubeau sfintii ?! Oare ni s'a facut ocara precum cinstirea ?!
Sa luptam neincetat in a iubi si a cuprinde in aceasta iubire pe toti si toate.
De cele mai multe ori iubim ce avem mai la indemana (si nici aceea asa cum trebuie), trecand cu vederea pe multi si multe altele.
Deci...
niciodata nu este "destul"... cu siguranta poti mai mult.