Subiect: Ajutor urgent
View Single Post
Vechi 10.02.2010, 23:20:03
stasylena's Avatar
stasylena stasylena is offline
Member

Data înregistrării: 26.12.2009
Locație: Barlad,jud Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Buna seara tuturor!

Vin cu vesti proaspete. Vasile a iesit din operatie la 16.40, operatia a decurs normal, nu a mai fost intubat. Dupa operatie i-a scazut putin tensiunea si a avut febra. L-am lasat in spital la ora 19 sub observatia asistentelor. In speranta ca maine o sa-l gasesc ok, adica pregatit pentru a manca si bea ceva lichide , vreau sa va multumim in numele intregii noastre familii pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat, Dumnezeu sa va rasplateasca toate faptele asa cum stie El mai bine, dupa nevoile fiecaruia si vreau sa va zic ca in aceste luni de suferinta am intalnit niste oameni minunati, chiar si aici in Germania, Dumnezeu ne-a aratat cat de milostiv poate fi cu noi, pacatosii, cata rasplata ne da El dupa fiecare moment de rugaciune, sa nu uitam ca daca am avea macar un strop de credinta, cat un bob de mustar, am muta muntii din loc. Dumnezeu asteapta sa ne intoarcem cu fata spre El oricand, nu numai in necazuri, asteapta sa fim ca " fiul risipitor", important este sa-I cerem ajutorul si El cu siguranta nu ne va lasa in nevoi si necazuri.

Iertati-ma daca uneori v-am cerut prea mult, disperarea a fost si inca este foarte mare. O prima etapa din povestea noastra s-a incheiat cu aceasta operatie-urmand, probabil, altele. De acum in colo numai Milostivul Dumnezeu stie ce planuri are cu noi. La noi nu ramane decat sa ne rugam continuu, ca Dumnezeu sa nu fie suparat pentru necredinta noastra. Va marturisesc ca experienta asta m-a marcat profund, Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca mi-a dat-o, I-am simtit prezenta in fiecare clipa a vietii noastre si multele minuni ce le-a savarsit pentru noi parca nu pot fi explicate in cuvinte. Este ceva extraordinar, chiar daca la mijloc este o suferinta fizica enorma. Vasile a dovedit in aceasta perioada cat de matur poate fi, a demostrat ca poate fi un crestin bun, placut lui Dumnezeu si nadajduiesc ca asa va ramane pana la sfarsitul vietii sale.

Va multumim din inima tuturor! Doamne ajuta si vom tine legatura.
Reply With Quote