View Single Post
Vechi 11.02.2010, 01:15:16
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 174. Antihristul și vremea lui (I)

Motto: “Iar El a zis: Vedeți să nu fiți amăgiți, căci mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt, și vremea s-a apropiat. Nu mergeți după ei.”(Luca, 21,8)
“Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; acesta este amăgitorul și antihristul.” (Ioan 1,7)

Cuvântul Pucios din 7 februarie a.c. vine cu o ofensivă neobișnuit de dură și de caustică la adresa bisericii majoritare, acuzând-o că ascunde în ea lucrarea lui Antichrist. Dar cine oare este Antihristul, care, prin substituire de Persoane, tăgăduiește că doar Iisus cel înviat în trup și înălțat la cer este Hristosul, și astfel tăgăduiește pe Tatăl și pe Fiul? (v. Ioan 2,22)
Încă de la începuturile bisericii, amăgitorii eretici docheți au pus la îndoială natura duală a lui Hristos: om și Dumnezeu. Hristos a venit însă în trup ca să se arate oamenilor ca Om adevărat, dar a înviat și S-a suit la ceruri ca Dumnezeu adevărat. Apoi, mai înainte de Înălțare, El le-a promis ucenicilor că va reveni pe pământ întru slavă, ca să-L vadă toți oamenii care l-au așteptat și cei care nu L-au așteptat și cei care L-au împuns. Iar când va reveni, El va reveni tot în trup, ca să fie recunoscut de toți după semnul cuielor din mâinile și din picioarele și din coasta sa, așa cum S-a făcut cunoscut după înviere ucenicilor Lui și lui Toma. Pecețile durerii din trupul Său vor fi garanția că El este, și nu un înșelător printre ceilalți înșelători iluzioniști despre care Însuși Domnul a spus:
“Vedeți să nu fiți amăgiți, căci mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt, și vremea s-a apropiat. Nu mergeți după ei.”(Luca, 21,8)
Iată, am fost avertizați, și acum e atât de simplu să ne ferim de antihriști, cei care se travestesc în hristoși mincinoși. Ni s-a spus până și parola după care îi vom cunoaște. Ar fi suficient să fim atenți cine sunt cei care spun aceste cuvinte: “Eu sunt, și vremea s-a apropiat”, fie că vor veni în trup, fie că vor veni în duh. Căci și fără de trup pot veni amăgitori care să pretindă că sunt purtătorii de Cuvânt ai lui Hristos, că sunt însuși Duhul lui Hristos. Deși noi știm că, de la Înviere și până peste veacuri, Hristos nu se va mai despărți vreodată de trupul Său cel înviat, pentru că o nouă despărțire de trup ar însemna o nouă moarte pentru El. Căci Hristos o singură dată a murit și a înviat pe cruce, iar moartea Sa și Învierea Sa sunt adevărate și sunt suficiente pentru mântuirea tuturor oamenilor. Hristos nu se va mai despărți niciodată de trupul Său cel înviat, pentru că El este calea, adevărul, învierea și viața, iar moartea nu mai are nici o putere asupra Lui. Ereticii docheți considerau însă că Hristos a fost, chiar și în cursul petrecerii Lui pe pământ, doar duh înșelător, care s-ar fi drapat cu un trup aparent cu care i-a înșelat pe cei cărora le propovăduia, și astfel ereticii Îl făceau pe Hristos mincinos și amăgitor.
Erezia trupului aparent al lui Hristos este preluată în zilele noastre de către ereticii iluzioniști pucioși, care pretind că Hristos din nou S-a despărțit de trup și a revenit doar cu Duhul Lui pe pământ; așadar nu în trup, ci în cuvânt, căci Hristos mărturisise despre Sine că El este Cuvântul lui Dumnezeu. Și a revenit în cuvânt, spun ei, deoarece El nu mai avea nevoie de trup. Iar Cuvântul de la Pucioasa chiar așa le spune celor care se complac în a fi amăgiți: “Eu sunt, și vremea s-a apropiat”:
“ Sunt Domnul Iisus Hristos, Fiul Tatălui Savaot. Sunt în cer și pe pământ deodată [...] Eu sunt Alfa și Omega, și spun acum, la sfârșit, aceasta, ca să le spun celor necredincioși că așa cum am fost la început sunt și la sfârșit, [...] Eu sunt Dumnezeu-Cuvântul, și nu vrea omul necredincios să fiu Eu Dumnezeu-Cuvântul acum, la sfârșit, [...]” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 7 februarie 2010)
“Fiule, mai e scris în Apocalipsă un război, dar nu cu arme de foc. Și să știți că apropiatu-s-a. (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 22-02-1977)
“ Iubiții mei, se apropie vremea slavei văzute.” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 1-02-1992)
“ Iarăși zic vouă: copiii voștri sunt lume, măi mămică, dar voi iubiți sfințenia, că vremea este aproape.” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 21-11-1992)
“ Pace din cer, pace de la Domnul Iisus Hristos, Cel lucrător în Tatăl și în Duhul Sfânt, că se apropie vremea să plinesc lucrarea Mea și să dau Tatălui în primire tot ceea ce Mi-a poruncit să lucrez, pentru că Eu am lucrat prin Tatăl, și pentru aceasta Lui Îi voi da împlinirea lucrării ce am avut-o de lucrat între oameni. Te du, Verginico! Du-te și îți începe lucrarea cuvântului ceresc ...” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 12-12-1992)
“ Luați de la Mine înțelepciunea cuvintelor, fiilor lucrători. Luați și lucrați, că vremea este la ușă.” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 28-2-1999)
Nici slujitorii Bisericii nu sunt ocoliți, ba chiar sunt printre primii chemați la amăgire cu aceleași cuvinte luate din Scripturi: “Eu sunt și vremea s-a apropiat!”. Glasul de la Pucioasa le cere poruncitor ca să-i deschidă porțile Bisericii și ca să-l primească, ca el să intre pe ele ca un stăpân. Oare asta nu înseamnă că până acum n-a intrat în Biserică, ci a dat târcoale neputincios împrejurul ei? Iar dacă ei nu vor deschide, nici Glasul nu-i va cerceta, așa cum are de gând să facă:
“ Deschideți porțile bisericii voastre, voi, arhierei și preoți ai bisericii! Deschideți, ca să intru la voi și să vă cercetez! Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu, Hristosul Tatălui, și vin pe norii slavei cuvântului Meu și vin mereu, că este scris în Scripturi despre venirea Mea pe care Mi-o pregătesc. Vremea venirii Mele s-a apropiat. Voi credeți în Scripturi? Voi credeți că vin și le împlinesc? Voi credeți în venirea Mea? Voi cunoașteți Scripturile și adâncimea tainelor Mele din ele? Cunoașteți voi adâncimea cuvântului Meu din Scripturi care grăiește despre venirea Mea? Deschideți și răspundeți lui Dumnezeu! Amin. De mai bine de patruzeci de ani Mă scriu în această carte a cuvântului Meu din vremea voastră, cartea prin care Eu vin cuvânt din cer pe pământ ca să cercetez viii și morții, drepții și păcătoșii, și apoi să dau fiecăruia după cum este fapta lui. Deschideți porțile voastre și ale bisericii voastre, ca să intru ca un Stăpân și să vă cercetez! “ (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 12-4-1998)
Acum este vremea lui Antichrist, vremea zilelor de pe urmă:
“ Este vremea lui antichrist. Lucrează antichrist în chip nevăzut; are slugi care aleargă din om în om [...]” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 7iunie 1958)
Gura păcătosului, adevăr grăiește, zice o vorbă din bătrâni. Pe Antihristul de la Pucioasa îl ia gura pe dinainte, mărturisind că el nu vine niciodată cu strălucire și cu putere multă și cu slavă și în văzul întregii lumi, așa cum este scris, ci vine întotdeauna în miez de noapte, ca un fur iluzionist, furișându-se la adăpostul întunericului, rugându-se de pucioși ca să-l slugărească. El pretinde că este simultan două persoane dumnezeiești într-o singură ființă: Fiul Tatălui (dar fără de trup!!) și totodată Duhul Sfânt, trimiși din cer pe pământ ca să facă voia Tatălui:
“ Pocăiți-vă de faptele întunericului, o, fii ai veacului acesta, că Eu vin ca un fur, și vremea Mea s-a apropiat, și Eu sunt Domnul dreptății și sunt Duhul Adevărului și sunt din cer peste pământ, și nu lucrez ca omul și nu fac voia omului, ci fac voia Tatălui Meu, Care M-a trimis să vin atunci și acum.” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 7iunie 1998)
Vremea sfârșitului este începută încă din anul 1955, anul celei de-a doua veniri pe furiș a Domnului Pucioasei. El n-a venit deci așa cum anunțau Scripturile, întru putere și slavă, ca să-l vadă toată suflarea pământului, ci a venit ascuns și neputincios și plângăcios, doar pentru cei care cred că a venit:
“– Iată vremea! Eu, Domnul, am unit cerul și pământul când M-am născut Om din Fecioară. Eu, Domnul, iarăși am unit cerul cu pământul când M-am coborât în anul 1955 în România cuvânt întru a doua Mea venire. Eu sunt Cel ce sunt, și am venit ca să fiu, ca să vadă oamenii cei necredincioși că sunt. Dar ce cred oamenii că înseamnă venirea Domnului? Ea nu se așteaptă, ea se trăiește; ea nu se pregătește, ci este, căci Eu sunt Cel ce sunt, pentru cei ce sunt întru Mine, iar pentru cei necredincioși, Eu nu sunt, Eu nu vin, că ei nu Mă așteaptă să vin.” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 28-8-1998)
Vremea s-a apropiat, iar în anul 1955 Duhul Domnului a coborât pe pământ în trupul Verginicăi și Și-a făcut casă în trupul ei:
“ O, florile Mele, ce vijelie mare e pe pământ! Spuneți voi, cine v-a deșteptat și v-a spus că vremea s-a apropiat? Tată, a făcut Domnul o casă și a coborât la voi pe pământ, nu acum, ci peste o clipă, nu peste o zi. Florile Mele, privegheați, ca să puteți intra în ea.” (Citat din “Cuvântul” lui Dumnezeul de la Pucioasa din 1 mai 1960)