View Single Post
Vechi 11.02.2010, 10:41:10
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

DRAGA Clemencia,
visele sunt de 3 feluri:de la Dumnezeu, de la om(de la fire) si de la diavol.

dupa cele spuse de tine, visul fetitei tale pare a fi de la Dumnezeu.De ce?ptr ca s-a trezit cu bucurie in suflet, ptr ca a visat un chip placut dar mai ales ptr ca indemnul a fost f bun:sa urmezi calea lui Dumnezeu daca vrei sa vi aici, sa ne intalnim din nou.

nu ii face o chemare:vino la mine, sau ceva asemanator, deci nu stiu de unde teama a ta ca fetita s-ar putea duce.el doar o indemna sa urmeze calea dreapta ptr a ajunge, atunci cand va fi cazul, si ea in rai.e un indemn spre o viata curata.

sti si eu am avut un vis asemanator in urma cu cativa ani. am visat un batranel tare drag, un sfant as putea zice, dar pe care nu am apucat sa il cunosc(a murit cand aveam 3 ani).era intr-o camasa albastra ca cerul, a iesit dintr-o incapere si mi-a spus:cu voi am sa vb mai tarziu. m-am trezit cu o pace si o bucurie in suflet f mare, caci omul acela imi era tare drag.
ce a vrut sa spune prin mesaj?nici acum nu stiu.dar stiu ca am trecut cu bine peste toate incercarile care mi le-a dat Dumnezeu, incercand sa pastrez linia trasata de el, si inainte lui de sfintii parinti.

deci teama ca si fetita se va duce nu e justificata.poate l-a visat tocmai ea ca mesajul lui sa se adanceasca in sufletul ei, pe cand daca l-ati fi visat dvs e posibil ca din cauza atator probleme sa il fi uitat.

Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste incercarea ce va asteapta, operatia micutei dvs, pentru rugaciunile Maicii sale, ale tuturor sfintilor si ale bunicutului ce va vrea binele.