Citat:
În prealabil postat de vsovivi
răspunsuri pe albastru pentru mariamargareta
Motto: “Iar El a zis: Vedeți să nu fiți amăgiți, căci mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt, și vremea s-a apropiat. Nu mergeți după ei.”(Luca, 21,8)
“Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; acesta este amăgitorul și antihristul.” (Ioan 1,7)
|
Auzi Vsovivi...fa-ma si pe mine sa inteleg, tu aici incerci sa ne vinzi langosi?? Adica intreg BOR-ul e constituit din iselatori, lupi, vulpi si saduchei?
Imi cer scuze, dar asta este interpretarea dintotdeauna a sectarilor, dau cu coada peste intreg sistemul, facand abstractie de cei cinstiti, cu vocatie, credinta si preocupare pentru sufletele oamenilor...lasati de Dumnezeu acolo unde sunt...si asta pentru a-si justifica si evidentia"curatia sufleteasca si inalta treapta duhovniceasca la care au ajuns"...prin prisma carora privesc la viermii corupti si mincinosi de jos.
Scuze...dar un asemenea mod de gandire este abominabil pur si simplu...luati si cautati fratilor preotii cu har, cinstiti si cum ii mai doriti voi, care nu va cer nici un sfant, care au dacie sau fiat, care traiesc in apartamente mizere, la tara....cautati-i ca doar de aia aveti picioare, ochi, urechi si creier...ca sa aflati, nu sa va luati " sfintenia" si sa va dati deoparte, sa nu cumva sa va corupeti Doamne fereste si voi...credinciosii " adevarati"!!!
Ai grija...ca nu e in ordine deloc modul asta de gandire!!!Trezirea...ca preoti buni sunt peste tot, asta daca nu cumva nu te intereseaza deloc existenta lor...si ai alte prioritati, si asta e doar un pretext bine cunoscut in randul sectarilor!!
Doamne ajuta!