View Single Post
Vechi 11.02.2010, 13:39:34
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Cu placere!

Mananca sanatos, inghite praf, bea apa...si face sport
Daca mai inghite si praf Doamne fereste mai si crapa pe acolo.

Cred ca sunt doua motive pentru care unii oameni isi doresc o amanare a pensionarii: unu pensia mica si doi monotonia batranetii.Cauza in ambele cazuri in mare parte sunt banii.Pensiile sunt mici nu ajung, nu satisfac decat strictul necesar(abia si pe ala) si de aia mai bine mai lucreaza inca cativa anishori "ocupandu-si timpul" pe bani cu care cat de cat mai pot face ceva decat sa stea pe niste bani cu care abia isi plateste cheltuielile.A doua cauza a monotoniei dupa pensionare si a gandului ca dupa pensie vine moartea si plictiseala cred ca e datorata tot de bani.Ca de ar fi pensiile bune si frumoase sau macar jumate decat au unii parlamentari si unii bugetari nu ar mai gandi asa.Uita-te la aia ce bine le place si le merge in pensie.Sau la unii politisti sau oameni care pe vremuri au mai lucrat pe la vami, isi fac case, isi deschid firme, merg in vacante, se relaxeaza, etc , etc.Cred ca in mare parte omul de rand este cel care traieste cu gandul asta monoton si omu care s-a obisnuit cu lucrul si a lucrat toata viata si care nu prea are posibilitati sa traiasca o viata frumoasa de pensionare din pensia ce urmeaza sa o primeasca.
Reply With Quote