Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Cu siguranta asta ar fi solutia, de aceea am si spus ca nu stiu de ce, dar am impresia ca inainte erau locuri de munca pentru toata lumea...ori acum exista o foarte mare tensiune din punctul asta de vedere!
Problema e ca nu ma gandisem la aspectul asta, si anume acela in care nici nu poti sa iesi la cerere la pensie ca ramai cu una infima...si iarasi daca iesi in somaj cu cativa ani mai devreme, poate chiar si unul, aceeasi situatie. Deci practic varsta ca varsta, dar poate ca oamenii or ajunge sa se roage sa ajunga la pensie, si nu vor mai putea...la modul in care se disponibilizeaza acum! Aici cred eu ca e bataia de joc...se va munci toata viata pentru o pensie care va deveni o pasare rara poate, in conditiile in care te pot da afara oricand si...ea ramane doar un vis!
Da, intr-adevar suntem si diferiti si chiar nimeni nu stie daca mai prinde anii aia, sau cum ii va prinde...
|
Ei,si chestia e ca nu neaparat o sa-ti faci un targhet din a ajunge pensia dar ce te faci daca cumva ramai fara un loc de munca la varsta de ,sa zicem,54 ,cine te va angaja.Pe mine asta ma roade.