Si dracii il pot purta si ajuta sa stea in aer sau sa pluteasca pe apa.Am auzit de o povestioara de undeva din Grecia de pe vremea apostolului Ioan (nu stiu cat de adevarata e).Ca era un om care era considerat de ceilalti zeu si dumnezeu si oamenii se mirau de el si le era frica de el, pe undeva prin Grecia.Se spune in povestioara ca ii slujeau 1000 de draci.Si ca ba zbura, ba facea un cutare lucru ba altu, ba chiar aducea si morti la viata , insa erau draci si oamenii il vedeau ca pe un dumnezeu.De aici nu mai tin minte exact, insa Ioan a venit si l-a demascat in mare parte si oamenii au venit sa-i zica.In cele din urma omu asta l-a confruntat pe Ioan si Ioan a murit.Apoi dupa 3 zile Ioan a inviat, si omu asta punandu-si increderea in demonii sai a zis ca il va omori de tot de data asta, Ioan l-a provocat, insa cu puterea lui Hristos a legat toti demonii si acesta a murit incercand sa se foloseasca de puterile lui, ori inecat ori in alt fel.Imi cer scuze nu mai tin minte exact povestioara.Si asa a sfarsit omul acela si oamenii si-au dat seama ca a fost inselare de la diavol.
|