View Single Post
Vechi 11.02.2010, 14:44:22
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2009
Locație: suceava
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru axios
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Este posibil sa aveti dreptate, insa intr-o biserica mare, unde vin foartemulti credinciosi si nu au loc sa stea toti in fata, un microfon este foarte util. Mie, cel putin, mi s-a intamplat sa ajung intr-o biserica foarte aglomerata si sa nu inteleg prea bine ce spune parintele. Si atunci am regretat ca nu se folosea de microfon. Un lucru in sine este bun sau rau, in functie de scopul pe care i-l dam.
ai vorbit ca un om mare glykys... bravo! insa nu observi cu cata subtilitate a strecurat doamna eugenia si ceea ce voia de fapt sa ne spuna: "am ajuns sa cred ca tot mai bine te rogi tu singur, tu cu Cel de Sus, sa-ti spui pacatele si greselile si sperantele".
doamna eugenia, glykys a spus un mare adevar evidentiind scopul microfonului.
acum o sa va dezvalui si eu un mare adevar: daca incercati singura sa va "rezolvati" sufletul aveti toate sansele sa esuati.
aici e ca la transmisiuni. fara preoti si biserica sunteti pe o frecventa gresita. va puteti ruga cat vreti dar fara sa fiti auzita...
eu zic sa aveti mare atentie sa nu cadeti in ratacire... doar de la un simplu microfon.

Doamne ajuta!

Last edited by axios; 11.02.2010 at 14:46:23.
Reply With Quote