AndruscaCIM
Auzi Vsovivi...fa-ma si pe mine sa inteleg, tu aici incerci sa ne vinzi langosi?? Adica intreg BOR-ul e constituit din iselatori, lupi, vulpi si saduchei?
Citat:
eu nu spun neapărat de BOR sau de alte culte ci am scris după cum zice și scrie Dumnezeu, căci este scris „să nu judeci” deci nu aș vrea să judec eu preoții sau slujitorii sau credincioșii deși e clar că mi se mai întâmplă, căci „este Cine sa-i judece” și nu sunt ei slujitorii mei ca să-i judec eu ci ei mă slujesc pe mine păcătosul căci este Unul aici care Îl slujește pe Dumnezeu, așa cum are tragere fiecare... mădular, și mai mult este scris: „nu judecați căci cu judecata cu care judecați cu aceiași judecată veți fi judecați” și cu măsura cu care cercetați și cântăriți și măsurați, cu aceiași măsură veți fi și voi măsurați, deci dacă ochiul tău, care este lumina trupului are în el bârna, iar ochiul tău cel drept este întuneric, strâmbătate, desfrânare, lene, atunci cum îți este lumina din tine?, dar atunci întunericul? deci cine a ma văzut socoteală sau judecată în care ca date inițiale tu ești scris acolo ca drept: ca vrednic, ca negreșitor, ca sfințișor? și cine a mai văzut ca mândria și lăudăroșenia de sine și voirea de sine să fie virtuți mai nou? deci este scris că dacă vrea cineva să se pocăiască atunci să facă roade vrednice de ea, de pocăință, drepte faceți cărările, neteziți potecile colțuroase, pregătiți Calea Domnului dar nu îndreptățindu-vă voi pe voi înșivă... dar Ioan a botezat doar cu apă chioară, apă din Iordan, pe când Cel ce a venit după el și înainte de el era, Acela este Cel ce botează cu Duh Sfânt și cu foc... căci el are lopata în mâna Sa, și își va aduna grâul în jitnițele Sale iar pleava o va arde într-un foc... nestins...
deci nu mă refeream eu numai la BOR sau la cineva anume ci se știu ei cine sunt lupii răpitori îmbrăcați în haina sfântă... ce se recunoaște numai pe el însuși acolo unde la simbolul credinței se vorbește despre Iisus ori despre Hristos... numai...
|
Imi cer scuze, dar asta este interpretarea dintotdeauna a sectarilor, dau cu coada peste intreg sistemul, facand abstractie de cei cinstiti, cu vocatie, credinta si preocupare pentru sufletele oamenilor...lasati de Dumnezeu acolo unde sunt... si asta pentru a-si justifica si evidentia "curatia sufleteasca si inalta treapta duhovniceasca la care au ajuns"...prin prisma carora privesc la viermii corupti si mincinosi de jos.
Citat:
poi draga mea de ce privești gândind că dumneata nu ești sectară ci numai ceilalți, ori sigur doar ăia care nu sunt din BOR, poi nu ai citit că Biserica cea Una este biserica aia din loc în loc, aia din sfinți, deci e vorba de sfinții din BOR eventual dacă tot ai vrea să te mândrești în Domnul, sau de Duhul, sau de Har sau de Duhul proorocitor, duhul proorociei, dar voi nu vreți să va recunoașteți ca fiind sectari, mari sectari dar în cadrul BOR, zic sectari căci nu vreți să-L primiți pe CLD! poi nu s-a scris că : „să nu gândiți în inimile voastre că aveți drept Tată pe Avraam” iar voi ce gîndiți că aveți drept tată... pe BOR? și care anume din BOR vă e tată? iar restul vă sunt sectanții? căci nu prea am văzut frăție ci invidie printre credincioșii din BOR? deci nu mai huliți ci faceți roade vrednice de pocăința voastră și nu vă mai mândriți cu lupii răpitori îmbrăcați în haină sfântă căci mărturia lui Dumnezeu este Duhul proorociei... deci nu mă refer ca să osândesc la nimeni anume ci voi singuri o să-i recunoașteți după roade, deci nu doar după fapte ci după roade, adică năravurile ascunse ale vieții căci alea cresc chiar dacă pe afară ești plin de fapte ce par vrednice dar prin lăuntru ești un puișor de lup răpitor în hăinuță de sfințișor... și sigur că și in vechiul Israel și în BOR dar și prin locuințele satanei cu siguranță că sunt și oameni vrednici care nu și-au mânjit hainele cu fapte josnice săvârșind fărădelegea sau jertfind idolilor (lăcomiei și desfrânării și răzbunărilor răutăcioase pentru slavă de la oameni sau de la draci)... și desfrânarea cea mai rău ca la păgâni sau la animale, cum mulți dintre noi creștinii le facem dar zicem că defapt sectanți-s de vină... poi care sectanți? poi voi îi priviți pe toți ca pe niște sectanți, pe toți afară de voi înșivă că voi ziceți că aveți tată pe Avraam, dar iată ce fapte a făcut Avraam că a zis, Doamne dacă 10 drepți sunt în Sodoma și Gomora, te rog nu distruge cetatea... iar Domnul acum și 5 dacă v-a găsi nu v-a distruge cetatea aceea... căci așa a zis CLD
|
Scuze...dar un asemenea mod de gandire este abominabil pur si simplu...luati si cautati fratilor preotii cu har, cinstiti si cum ii mai doriti voi, care nu va cer nici un sfant, care au dacie sau fiat, care traiesc in apartamente mizere, la tara....cautati-i ca doar de aia aveti picioare, ochi, urechi si creier...ca sa aflati, nu sa va luati " sfintenia" si sa va dati deoparte, sa nu cumva sa va corupeti Doamne fereste si voi...credinciosii " adevarati"!!!
Citat:
poi draga mea, modul de gîndire prin care m-ai asociat cu ce știu eu ce sectă visai dumneata, era al tău, că doar eu am scris mereu că eu sunt un mare păcătos mirean din BOR dar care Îl cred și-L primesc și-L citesc și caut să-L urmez pe Cuvântul lui Dumnezeu dat prin prooroci și prin cele 7 Trâmbițe apocaliptice, căci trâmbițarea lor este spre Viața noastră.
|
Ai grija...ca nu e in ordine deloc modul asta de gandire!!!Trezirea...ca preoti buni sunt peste tot, asta daca nu cumva nu te intereseaza deloc existenta lor...si ai alte prioritati, si asta e doar un pretext bine cunoscut in randul sectarilor!!
Citat:
Domnule, de ce draga mea, mă trimiți la preoți? poi ce ai vrea ca mereu să facă ei ce ar trebui să ascult și să fac eu? poi de ce trimiteți voi oamenii la preoți când se vede de departe că nici unii nu urmați sfaturile lor? de ce să amăgim pe Iisus că-L ascultăm? nu e mai cinstit să zicem că nu mergem la preoți? căci chiar dacă mergem la preoți defapt noi suntem cu mintea sau cu trăirea plecată cine știe pe unde, deci nu mergem la preoți că dacă am merge și nu ascultăm de sfaturile de la Duhul atunci nu suntem noi lupii răpitori în haină de sfințișor? cine este deci cel ce merge la preot sau cel ce nu merge la preot? căci noi nu plinim sfaturile Duhului Sfânt ci învîrtoșăm Harul mereu doar spre poftele și plăcerile noastre... deci nu e mai cinstit să ne recunoaștem pe noi înșine în lupii răpitori îmbrăcați în haină sfântă dacă tot mergem pe la preoți și pe la mănăstiri? deci uite eu mă recunosc că sunt dintre lupii aceia care mănânc din frații mei, n-am ajuns încă sfânt dar nădășduiesc că m-o sfinți și pe mine Acela...deci bine că iată vine postul Paștelui, și poate mă mai liniștesc cu desfrînările și cu vorbele rele și cu osândirile strâmbe și nedrepte îndreptățindu-mă pe mine lupul sau pe alți lupi în haină sfântă pe care fie nu-i pricepi ce zic fie nici ei nu știu ce zic sau ce fac deoarece:
„în mintea strâmbă și lucrul drept se strâmbă” (Păr. Arsenie Boca)
„bobul lui se preschimbă în tăciune iar el se crede grâu nedreptățit” (Trâmbița Apocaliptică nr. 3)
sau de la Apostol: „iată porcul că s-a întors la mocirla sa și câinele la vărsătura sa”
nu-i așa stimată și dragă MM?
|
Doamne ajuta!
Citat:
Chiar așa! și mulțumesc pentru întrebări deși am impresia că nu prea au fost întrebări ci iar ați osândit voi pe sectanți deși este scris: „a Mea este răzbunarea” deci a lui Dumnezeu...
|
Last edited by vsovivi; 11.02.2010 at 15:43:17.
|