View Single Post
Vechi 11.02.2010, 15:48:29
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
..........
Pai eu nu te trimit la preoti, asa la modul abstract...am constatat pur si simplu ca un alt sectant de aici, tot pucios are o problema cu intreaba Biserica Ortodoxa, cu preotii, averile, masinile pe care le conduc, si faptul ca cer bani...si alte asemenea. Si da, nu mi se pare ca cineva e intreg la cap...daca atat a reusit sa vada in intreg BOR...si asta din cauza ca s-au tras mai pe dupa oboroc cativa preoti "protestanti" si au impresia ca au ajuns sfinti, in timp ce intreaga Biserica Ortodoxa Romana s-ar lupta cu arghilofilia si alte patimi neintalnite in " Noul Ierusalim"!!!

Sa fim seriosi, nu va trimit la preoti...v-am sugerat doar sa ii cautati si pe cei deosebiti daca tot va plangeti de intregul cler, pentru ca s-ar zice ca nu ati aflat nici unul in afara de secta voastra manioasa si mandra...si vezi Doamne numai " preotii" puciosi or fi sfinti si mai au un cuvant de spus si o viata demna de luat in considerare!

Fiti voi crestini cum trebuie, si lasati voi judecatul preotilor...ca numai si pentru pacatul asta...e destul de clar pe unde va situati duhovniceste!

Doamne ajuta!