AndruscaCIM
Pai eu nu te trimit la preoti, asa la modul abstract...
Citat:
nu e rău să trimiți omul la preot, dar ce te faci dacă o să vadă la el ceea ce a constatat acel „sectant” că firește e vinovat de ce vede și aude, deci inventează omul? poi dacă nu inventează fie dumneata faci parte din secta orbilor fie inventezi dumneata zicând că ce se vede e iluzie, dar dacă spui că nu judeci preoții și nu judeci în general atunci de ce le vedeți mereu paiele în ochii pucioșilor? deci ce se întâmplă? cred că suntem pătimași, ca suporterii ce cred că dacă ling pe mai mari cu laude or să fie iertați de păcate... poi dați slavă lui Dumnezeu și nu faptelor omenești... căci omul face fapte ca să fie slăvit de oameni, căci dacă ar face fapte pentru Dumnezeu ar lucra în ascuns binele, mila sa, ca sș nu știe stînga sa ce face dreapta, dar noi nu mai știm cine ne este nici stînga nici dreapta în ziua de astăzi...
|
am constatat pur si simplu ca un alt sectant de aici, tot pucios are o problema cu intreaba Biserica Ortodoxa, cu preotii, averile, masinile pe care le conduc, si faptul ca cer bani...si alte asemenea.
Citat:
e treaba lui ce spune și ce scrie dar de ce îl faci sectant că tânărul de 17 ani vede? deci ai vrea să nu vadă? da, aici ai dreptate, dacă ochiul tău te duce în ispită sau mâna ta ca să te poticnești atunci scoate-l de la tine că mai bine intri în viață orb sau mut sau șchip decât să fi aruncat cu totul în gheenă, deci poate că apărând dreptatea a căzut în ispita întinsă de cel rău prin sculișoare sculate, căci omul nu-i atent că apărîndu-se de o ispită cade in alta, deci fie hulește fie linge, căci fie pismuiește râvnind fie urăște răzbunând, fie se mândrește că stă în picioare, fie se deznădăjduiește ca și căzut, ori mai rău sșade liniștit între, in caldiceea semiramidei
|
Si da, nu mi se pare ca cineva e intreg la cap...daca atat a reusit sa vada in intreg BOR...si asta din cauza ca s-au tras mai pe dupa oboroc cativa preoti "protestanti" si au impresia ca au ajuns sfinti, in timp ce intreaga Biserica Ortodoxa Romana s-ar lupta cu arghilofilia si alte patimi neintalnite in " Noul Ierusalim"!!!
Citat:
poi și ei sărmanii sunt în suferință căci dacă ai citi în Cuvântul lui Dumnezeu ai vedea că unii L-au părăsit, alții și-au vândut frații, alții s-au răzvrătit, și câte și mai cîte baiuri și dureri și căderi... deci asta zici tu că se cred sfințișori... sau cei ce vor să-i lapideze mereu... dar oricum sunt mult mai sfințișori ca orișicare, fiindcă sunt pregătiți de însuși Domnul... dar mulți sunt aciuiați și strânși din oile cele pierdute, neînsemnate, neluate în seamă de ziditori...
|
Sa fim seriosi, nu va trimit la preoti...v-am sugerat doar sa ii cautati si pe cei deosebiti daca tot va plangeti de intregul cler,
Citat:
nu m-am plâns ci dumneata așa ai crezut, eu am întâlnit numai preoți foarte cuminți și smeriți și înțelepți plini de Har, la cei din BOR mă refer, iar pe pucioși sărmanii nu i-am întâlnit niciodată dar cred sigur că sunt mari smeriți căci nu se poate altfel căci și să nu vrei și trăind acolo unde se citește Cuvântul lui Dumnezeu devi alt om, devi sfânt... deci cred fără să cercetez, fără să văd că pucioșii mulți sunt sfinți dacă rabdă să rămână cu Dumnezeu până la sfârșit
|
pentru ca s-ar zice ca nu ati aflat nici unul in afara de secta voastra manioasa si mandra...
Citat:
tu zici că e sectă și ți-am zis că eu sunt mirean mare păcătos din BOR și mândria este a celor ce nu cred sau doar cred dar nu aplică nimic
|
si vezi Doamne numai " preotii" puciosi or fi sfinti si mai au un cuvant de spus si o viata demna de luat in considerare!
Citat:
poi nu ți-am zis că după roade îi veți cunoaște, deci nu doar după fapte ci după roade, după fructe și legume, căci oricâte fapte și vorbe ai spune, spinul și neghina din tine tot va ieși la lumină cândva prin roadele lor, oricât se ascund de tine ca să nu vezi rădăcina și tulpina ca plantele viclene, deși păcatul e mare ca o bârnă în ochiul celui ce caută paiele ca să poftească și să osândească pe nedrept, strâmb, fals, viceversa...
|
Fiti voi crestini cum trebuie, si lasati voi judecatul preotilor...ca numai si pentru pacatul asta...e destul de clar pe unde va situati duhovniceste!
Citat:
poi de ce crezi atunci că pucioșii n-au proți? și da, păcatul asta e mare dar nici aproapele și nici pe Dumnezeu sau ce, dreptatea crezi că e doar pentru preoți? poi unuia din aceștia mici dacă nu le-ai făcut Mie nu mi le-ai făcut și iată că ai lucrat fărădelegea... deci vezi că mereu judecăm după fața sau după haina poleită a omului? și este scris că să nu faci judecată strâmbă văduvei sau săracului sau străinului sau orfanului... deci pentru ce în loc să ne iubim, mereu cârtim? pentru ce?
|
Doamne ajuta!
Citat:
Așa e, și așă să fie, Amin.
|