Subiect: Umbla pe apa .
View Single Post
Vechi 11.02.2010, 16:40:39
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de padreati Vezi mesajul
Mai oameni buni, omul e un iluzionist, cu asta se ocupa. Nu fac nimic exceptional. Sunt o gramada din astia, sunt oameni normali care stiu cum functioneaza perceptia. Ce tot o dati cu diavolul si mai stiu eu ce? Omul a si aratat o gramada de trucuri cum sunt realizate, cautati mai mult, va lamuriti singuri.
Citat:
În prealabil postat de Mariusica Vezi mesajul
Ma amuz sincer cand vad ca mai exista oameni ce considera astfel de reprezentatii drept magie autentica sau chiar lucrare a satanei.
Pentru a realiza asa ceva nu trebuie sa ai puteri supranaturale sau sa-ti vinzi sufletul diavolului.
Ceea ce vedeti nu este decat rezultatul multor ore de cercetare, de exercitii repetate la nesfarsit.

Totul este doar un truc.
Sunt sigur ca daca ne-ar arata care este acesta, ne-am mira cu totii de ingeniozitatea lui dar si de naivitatea noastra.
Fratilor, tipul este un show-man, un circar mai evoluat, un actor mai special, dar nicidecum un mag, vrajitor sau unealta a satanei.
Perfect de acord cu cele scrise mai sus...

Nu am putut viziona filmul din pacate, din cauza conexiunii proaste sau ceva...si in consecinta nu stiu daca e vorba de acelasi iluzionist, insa am vazut si un roman mergand pe apa...cred ca e vorba de aceeasi iluzie din comentariile facute, deci e clar ca e un truc la care se lucreaza destul de mult...sau poate mai putin, in functie de abilitatile fiecarui iluzionist!
Reply With Quote