Citat:
În prealabil postat de vsovivi
.....................
|
Ei as, nu mai vorbi tu pe dupa visin...am scris sectant, pentru ca e sectant...nu il fac eu, asa l-o fi facut mama lui..eu doar constat!!
Cum adica puciosii au
si ei preoti, dar de ce preotii puciosi nu cred in BOR si nu se numesc ortodocsi ca ai nostri, fata de cine fac ei ascultare si care e statutul lor in cadrul Bisericii Ortodoxe...eu asta vreau sa stiu, sa inteleg?
Nu imi mai descrie tu preotii ortodocsi, ca nu am trait pe Varful Hartopu ca sa imi spui tu cum sunt ei...tot omul sanatos la minte stie ca sunt si a avut ocazia sa cunoasca tot felul de preoti, si foarte buni, si buni, si mai putin buni...si smeriti, si saraci, si induhovniciti...si mai altfel, asta fiind realitatea.
Eu acum nu inteleg afectiunea asta severa...conform careia toti preotii ortodocsi sunt intr-un singur fel ( vor bani, sunt toti rataciti, au masini scumpe, au bani, au vile si piscine, sunt bogati...etc) cum adica sunt toti intr-un fel...dar ce sunt popice...si sectarul pucios ii vede la fel pe toti?
Ajuta-ma sa inteleg erezia pucioasa...si de ce sunt daltonisti in ale perceptiei preotilor ortodocsi???