View Single Post
Vechi 11.02.2010, 18:01:46
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

se vede că ai luat pildă de la MM că și la tine ironia și insinuarea și întrebările retorice răutăcioase țin locul argumentelor?!, ca să nu mai zic de insulte în speranța decredibilizării căci dacă nu avem argumente atunci măcar să tragem în pianist, dar tot e bine că ești măcar veselă... dar de ce mă pui să suflu în fiolă? ca să mă crezi?... știu că nu credeți voi nici pe Dumnezeu, nici pe sfinți, nici pe preoți, nici pe drepți, nici pe credincioși deci cum ați putea atunci crede un păcătos? o, ba pardon, că se pare că toată gLumea crede mai mult pe păcătoși, atunci de ce nu mă credeți?

dar văd că ai tu ce ai cu preoții din BOR... dar diaconii, dar arhiereii, dar credincioșii? dar călgării, dar monahii și monahiile, văd că ai ceva special pentru preoți... să te lauzi că dumneata îi asculți? eu recunosc ca de ani de zile abea îmi amintesc ce mi-a zis să ascult darmite să mai și reușesc să fac ce mi-a zis...

da Cetatea e sfîntă și iată că i s-a înegrit picioarelui cuiva care a vrut să intre acolo sărind gardul... că eu îl cred pe Andrei... că precis așa a fost...

și acolo nu vor intra nici ușuraticii, nici răpitorii, nici furii, nici ucigașii, ...

Last edited by vsovivi; 11.02.2010 at 18:26:55.