View Single Post
Vechi 11.02.2010, 18:25:15
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
la tine ironia și insinuarea și întrebările retorice răutăcioase țin locul argumentelor?, ca să nu mai zic de insulte... și că mă pui să suflu în fiolă ca să mă crezi...

dar văd că ai tu ce ai cu preoții din BOR... dar diaconii, dar arhiereii, dar credincioșii? dar călgării, dar monahii și monahiile, văd că ai ceva special pentru preoți... să te lauzi că dumneata îi asculți? eu recunosc ca de ani de zile abea îmi amintesc ce mi-a zis să ascult darmite să mai și reușesc să fac ce mi-a zis...

da Cetatea e sfîntă și iată că i s-a înegrit picioarelui cuiva care a vrut să intre acolo sărind gardul... că eu îl cred pe Andrei... că precis așa a fost...

și acolo nu vor intra nici ușuraticii, nici răpitorii, nici furii, nici ucigașii, ...
Cum sa fie sfanta dragul meu, si sa i se inegreasca picioarele cuiva, pai tocmai ca i s-or fi innegrit picioarele omului pentru l-or fi blestemat credinciosii puciosi de buni ce sunt...cum sa i se inegreasca picioarele unui om pentru ca sare un gard al unei gradini!!!!Din partea mea se vede ca poti crede in toti confuzii...insa eu chiar nu as putea crede in orice aberatie....

Hey domnu'...nu stii sa citesti, nu mai vezi bine, inainte sa intelegi ceva gresit si sa interpretezi ca un sectar...pune mana si citeste un mesaj litera cu litera!!!!!

Ia uite aici....vrei sa scriu mai mare pentru tine???
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Si BOR este totuna cu pacatul, de ce vede sau poate sa vada baiatul asta ( dar si tu observ ca ii tii partea)numai aspectul asta in Biserica Ortodoxa...totusi unde sunt si exemplele de preoti ortodocsi buni, crestinii adevarati...sfintii, monahii....de ce nu zice nimic pozitiv din ceea ce caracterizeaza BOR??
Deci las-o mai moale cu polologhia ( ca vad ca stii sa scrii si normal daca vrei), si ia si explica frumusel ce e cu secta asta...si de ce nu mai pot vedea ei si nici Andrei ( care este un credincios model) chiar nici un exemplu de credincios, fiel el preot( diacon, arhidiacon, ipodiacon, citet, protopop...etc )sau mirean in intreaga Biserica Ortodoxa!!

Nu veni cu aberatii de astea...ca s-a separat BOR de o secta...da ce suntem la Judecata de Apoi, au inviat mortii si nu-i vad eu...daca s-a coborat Aghiuta in mijlocul unei maini de oameni, asta e cu totul si cu totul alta poveste, dar cum sa fie in cardasie BOR cu niste sectari???

Hai noroc si sanatate!