View Single Post
Vechi 12.02.2010, 00:32:53
Miha-anca
Guest

Implicit Off-topic

Citat:
Īn prealabil postat de voxdei55 Vezi mesajul
"Statul Roman,reprezentat de niste cretin din parlament da anual sume incredibile din bani publici pentru reparatii si constructii de noi biserici,desi sant mai multe decat necesar.Prin colectele publice si donatiile facute de prosti,(si din astia sant destui),se reuseste adunarea de alti bani care de obicei o cota parte ajunge in buzunarul popii sa-si faca si el o vila ca ,..are si el copii .Si uite asa prospera an de an sociatatea comerciala numita BOR.".
IAta un punct de vedere, de care cu usurinta ne putem lipsi.
Citat:
Īn prealabil postat de inorog Vezi mesajul
Citat:
Īn prealabil postat de voxdei55 Vezi mesajul
"Statul Roman,reprezentat de niste cretin din parlament da anual sume incredibile din bani publici pentru reparatii si constructii de noi biserici,desi sant mai multe decat necesar.Prin colectele publice si donatiile facute de prosti,(si din astia sant destui),se reuseste adunarea de alti bani care de obicei o cota parte ajunge in buzunarul popii sa-si faca si el o vila ca ,..are si el copii .Si uite asa prospera an de an sociatatea comerciala numita BOR.".
Frate, nu mai sta. Pune mana pe flinta si fa dreptate. Ai boalei popi ! :D
Dar iti dau un sfat. Cand faci dreptate, sa nu cumva sa te atingi de banii pe care i-am dat eu. Intai ii izolezi pe aia. Pe toti pe care i-am dat. Daca faci altfel, ma tem ca o sa ies eu cu flinta si cu ce mai apuc si o sa-ti explic un banc misto: stii ce sta in closet invelit intr-o hartie de 500 E si face tzac-pac? Iti zic eu: rolexul meu, banii mei, tu cine te crezi sa te bagi...?
Totusi, nu autorul primei postari de mai sus a fost banat, ci inorog, care, spre deosebire de primul, are si umor.

Iertati-mi nedumerirea, dar desi ma aflu de 3 ani pe acest forum, tot nu am inteles dupa ce criterii se fac unele excluderi de membri, care pe altii mai "calificati " de a fi exclusi, nu ii atinge de fel...
O idee ar fi, ca astfel de postari, care deranjeaza, sa fie sterse de catre Adminul nostru, avand in vedere ca exista nenumarate postari de acest gen, fara ca ele sa fi avut ca urmare banarea cuiva. Nu merge: "pentru unii muma, pentru altii ciuma", cum se spune pe romaneste.

Fiecare avem cate o zi proasta, sau suntem ispititi acum in vreme de post. Si cat de crestineste este sa ne mai si iertam unii pe altii.
Un Post binecuvantat si plin de bucurii duhovnicesti va urez tuturor.
Reply With Quote