View Single Post
Vechi 12.02.2010, 14:48:30
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 01andrei01 Vezi mesajul
Cred ca m-ati inteles gresit,deci Este vorba despre Episcopul de targoviste sau nush,in fine omul cel mare de peste biserica din zona aceea,nu stiu cum il cheama exact,dar el a vrut sa intre acolo in manastire pt ca nu credea si pe aleea acea acolo in curtea manastirii a cazut si si-a rupt piciorul,a fost dus la spital si in fine dar credinciosii l-au intrebat "Parinte tot nu crezi?" si el a zis ca daca i se taie picioarele si nu crede si s-a imbolnavit de o boala la picioare,si s-a chinuit pana ma-i anu trecut sau nu-s exact cand a murit...Dar a lasat Domnul cuvant la moartea lui,si Preotul nu a putut sa moara pana nu a zis ca ,Crede in Cuvantul Lui Dumnezeu.Nu-mi mai aduc exact aminte de totii termenii pt ca am auzit povestea aceasta cand eram mai mic...O sa ma documentez si o sa va spun exact...dar va rog sa va documentatii si voi...Este adevarata povestea
Ok...sa ne aduci mai multe informatii, ca eu am dat un google si nu am gasit absolut nimic..deci sper sa te edifici si sa ne poti spune mai multe si mai concrete!

Poate o fi avut omul diabet, sau alte afectiuni care au condus la acea stare...ca mai exista si posibilitatea asta totusi!