Pentru fratele Clujean...
Nu judeca.....ai tu de unde sa stii ca poate eu nu am bani sa cumpar carti si aici citesc despre vietile sfintilor?...sau poate careva isi pune copilul cate ''10-15 minute'' sa se documenteze,intr-o educatie pur spirituala (eu n-as vrea ca,copilul meu sa creada in evolutionism)...sau poate cineva are niste necazuri foarte mari si numai discutiile si postarile de pe un forum il fac sa mai uite de probleme,ba chiar il linistesc,sau poate e careva care este singur in casa si aici nu se mai simte singur...sau poate ca aici gasim o comunitate in care nu credeam ca exista,de oameni care isi doresc mantuirea...sau poate ca eu sunt cel mai pacatos dintre toti si n-am vrut sa aud niciodata si n-am citit nimic despre Dumnezeu si o pilda citita aici,sau orice alta chestie a aprins un foc in inima mea...si poate zi de zi am inceput sa intru si sa caut raspunsuri,ma documentez,aflu despre Dumnezeu si focul se face tot mai mare...crezi ca i-ar displacea lui Dumnezeu?sau poate careva care intra frecvent aici lucreaza la o asociatie misionara si dupa '10-15 minute'' de citit si de discutat aici face mai multa milosteni decat ti-ai imaginat vreodata?sau poate sunt preoti care intra si dupa alte ''10-15 minute'' pleaca mai curajosi vazand ca inca mai sunt luptatori pentru mantuirea sufletelor..sau poate...poate nu stii ca, cararile Domnului sunt multe si incurcate si noi judecam?si ia aminte:Isus a spus "unde doi sau trei se adună în numele meu, acolo sunt și eu în mijlocul lor'' Doamne ajuta!
|