Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor
Nu a spus ce s-ar fi intamplat, dupa cum vezi
si dorin se itreaba: l-ar fi salavta Dumnezeu prin alta metoda pentru ca numai el stie cand ne e sfarsitul, sau atunci ar fi fost sfarsitul. Cam astea sunt optiunile...
Minuni am trait de cand m-am nascut.... nu ajunge o carte sa le povestesc.... Multe minuni tarziu am realizat ca erau minuni.
Cel mai mult am retinut anul 2003, cand dupa o dezamagire imensa, am trait pe propria piele scena din filmul "Forest Gump" in care locotenentul Dan se cearta cu Dumnezeu. Spre surprinderea mea am primit raspunsurile la absolut orice intrebare, si la un mod foarte direct! Pentru ca raspunsurile m-au uimit enorm am incercat sa vin mai aproape de sursa raspunsurilor. Apoi tot anul imi era si frica sa-mi doresc ceva pentru ca toate se inplineau la foarte scurt timp.
|
"fericit esti toma ca ai vazut si ai crezut, dar mai fericiti sunt cei ce nu au vazut dar au crezut"minunile sunt pentru cei ce nu cred sau se indoiesc .fiti fericiti ca dumnezeu va iubeste si nu va lasat sa pieriti in indoiala si necredintaci va dat si ochi sa vedeti minunile lui ce le face cu noi toti"har mila si pace cu voi"