View Single Post
Vechi 12.02.2010, 19:16:08
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Cred ca este vorba de ceva mai mult decit " se multumeau cu iubirea acordata lucrurilor secundare"

Asa cum spunea si Silverstar pe vremuri, Dumnezeu nu le cerea sa faca nimic in Rai, nici macar sa-L venereze! si doar sa vegeteze, si sa-L onoreze cu prezenta lor precum restul dobitoacelor asexuale din jur, ATIT!

In consecinta, cei doi se pare ca s-au plicticit de moarte acolo, drept pentru care au si inceput sa experimenteze cu alte realitati care-i atrageau

Paradoxul CEL MAI MARE este ca noi nu stim ce sa facem ca sa ne ducem inapoi, ne vaicarim de 2000 de ani, ne dam cu cenusa in cap, ne smerim, ne consideram CEI MAI PACATOSI DINTRE CEI MAI PACATOSI, in timp ce ei prin actiunile lor ne transmit ca in Paradis este plictiseala. Pur si simplu. Scurt si la Obiect!

Noi ce sa mai intelegem din asta?
adam si eva avea putinta inmultirii inainte de afi alungati din eden dar ei au greasit sub ispita diavoluluicare a rastalmacit porunca lui dumnezeu si ia facut sa creada ca pot ajunge la fel ca dumnezeu doar daca maninca din pom .te inseli nu se plictiseau si nu vegetau aveau f multa treba .in primul rind trebuiau sa creasca si sa se maturizeze pt a putea sa priceapa ca doar acolo le este cel mai bine .si astazi copii vor sa fie mari dar sa ni-si asume si responsabilitatile si la fel ca atunci si acum oamenii sunt lasi ni-si asuma responsabilitatea faptelor si a urmarilor .pe deasupra sunt si lenesi vor sa ajunga la destinatie dar sa nuse oboseasca cu mersul.ca urmare a neascultrii am ajuns sa suferim de frig de foame si sete de boli si de necazuri pe care nu leam fi avut daca ar fi fost ascultatori si nu se leneveau sa tinda sa se asemene cu dumnezeu caci aveau dejA chipul lui in ei cum il avem si noi [sufletul].dumnezeu a facut jumatate din treaba omul mai avea de facut jumatatesi nu era greu ca astazi ci trebuia sa aiba rabdare si smerenie care la urma urmei nu era f greu dar diavolul la ispitit cu voia lui dumnezeu .Si astazi oamenii vor sa se mantuiasca dar fara multa osteaneala si incearca si acum sa-si gaseasca tot felul de scuze ieftine [vezi pilda cu cei chemati la ospat de imparat,luca14,16-24]pentru anu face ce trebuie . diavolul este minat doar de invidie si rautate fata de oameni si vrea sa puna stapinire pe cit mai multi ."va rataciti nestiind scriptura nici puterea lui dumnezeu"Iisus zice "luati jugul meu ca este bun si povara mea este usoara"si de asemene"nu va lasati ispititi de cel rau si fiti statornici in credinta" si "vorba voastra sa fie da da si nu nu ,ce este mai mult de asta e de la diavol".vad ca fiecare isi da cu parerea fara sa se intereseze sau sa cerceteze acolo unde gasesc apa cea vie si curata vietii vesnice
Reply With Quote