View Single Post
Vechi 12.02.2010, 20:03:10
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Sofia, imi cer iertare n-am vrut sa te jignesc.

Cred ca e mai putin important cum rasar sfinti, sau care a fost viata personala a domnitorilor.
Important e ceea ce au facut pt noi, n-am fi avut azi Manastirile din Moldova ctitorite de Stefan, sau faptul ca avea grija de manastirile de pe muntele Athos. Daca au fost canocizati s-a facut cu voia Bunului Dumnezeu.

Nici eu nu cred in liberul arbitru, ci doar in voia Bunului Dumnezeu, pe care daca am accepta-o cu tot sufletul, ne-ar fi mult mai bine.

Nu stiu daca ai fost vreodata la Manastirea Prislop din jud. Hunedoara, pe drumul Silivasului si pana la Manastire simti ca plutesti, e o stare asa de bine, incat nu poate fi descrisa in cuvinte. Iarna, primavara, vara, toamna, florile de pe mormantul Parintelui Boca sunt mereu vii, chiar si iarna cand afara sunt -25 grade. Parintele iubea mult florile.

Important este efortul nostru personal, daca postim, daca ne rugam, etc, cu masura cu care efotul personal creste, cu atat primim mai mult. Imi permit sa spun, ca vei putea avea copii, cu masura cu care indrepti ceva din viata ta.
Reply With Quote