View Single Post
Vechi 13.02.2010, 07:44:57
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de orthodoxia.i.thanatos Vezi mesajul
Vrei sa-ti citez din vietile sfintilor cam ce inseamna "tot ce se putea face" spre binele Bisericii? Probabil s-ar face dimineata si tot n-as termina...

Biserica lui Cristos s-a construit si intarit numai prin singele martirilor. Nicaieri n-o sa gasesti vreun exemplu in istorie din care sa rezulte ca Biserica a fost "salvata" de la necaz prin colaborarea ierarhiei cu cei fara de Dumnezeu. Incetati sa spalati pacatele de moarte ale clerului aservit bolsevicilor atei, daca nu vreti sa le impartasiti si pedeapsa!
vad ca ai ceva cu ierarhia bisericii dAR TE INTREB TU CE AI FACUT PT BISERICA IN ACELE TIMPURI? EI AU FACUT CUM IA DUS MINTEA SI IA INDEMNAT DUHUL SFANT .nu lea fost usor sa tina bisericile deschise ca toti sa fie botezati cununati si inmormantati crestineste.gindestete ca in rusia biserica a fost inchisa si profanata de bolsevici /astazi e usor sa gasesti acuze si sa arunci cu pietre dar nu stii ce au trebuit sa indure ierarhii de atunci de la securisti si secretarii de partid pt a mentine biserica deschis. patriarhul iustinian a fost profetic pt biserica noastrasi geniul lui a salvato . dotorita lui ai fost botezat atunci daca teai nascut inainte de 89. eu am trait experiemta acelor timpuri si am fost martor cind un cretin de primar cu patru clase avinit sa darame gardul bisericii pt ca avea 20 cm mai mullt inaltime decit in proiect si era di beton nu din scindura si numai interventia enoriasilor a facut sa ramana in picioare dar preotul de atinci a fost sanctionat si chemat pe la securitate om in virsta de 80 de ani.nu ia fost usor dar au trecut .nu mai aruncati asa de usor cu pietre in cei care au fost e dureros ca ne cramponam in astfel de idei si azi dupa 20 de ani.sfinti au actionat dupa timp si interesul bisericii la timpul respectiv. apropos ,stii ca 20 de ani din 1950 pina aprope 1970 biserica nu aprimit nici un banut de la stat?
Reply With Quote