Subiect: Anonimatul
View Single Post
Vechi 20.03.2007, 14:25:10
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei.ierom
Te-as ruga, Ovidiu, sa nu mai mergi pe langa subiect. Tu dai replici de dragul replicii. Sau, daca vrei numaidecat sa bati campii, explica-mi si mie ce voiai sa spui candva cu "ghetarul curat de origine apostolica". Daca ai uitat ce-ai spus, cauta pe topicul acesta mai sus.
Multzumesc de intrebare, stimate parinte, si se pare ca avetzi totusi finetzea observatziei deoarece v-atzi dat seama cum sta problema in ce ma priveshte cand e vorba de replici. N-am spus totushi chiar asha... am spus intrebandu-va si afirmand totodata, in termenii folositzi:
-era vorba nu despre ghetzar ci despre Eisberg;
-nu era vorba de Eisberg ci de eisberg curat;
-nu era vorba de eisberg curat de origine apostolica ci de Clausemi care are acest comportament sanatos cand uneori chiar este cazul
-originea apostolica duhovniceasca a sensului respectiv sunt convins ca va este cunoscut deci nu mai trebuie sa va arat ce, unde si cum...
Acuma "ghetarul curat de origine apostolica" de care atzi amintit, nu stiu sigur daca exista dar il putetzi cauta cu ocazia traseelor prin muntzii patriei, prin diferite pesteri pentru turism sau speologie... stiu doar ca sunt mai multzi ghetzari.
Reply With Quote