Citat:
Īn prealabil postat de annajanette
Am si eu o mare nedumerire: Sunt multi pungasi in tara asta mai ales in fruntea tarii si sunt bine mersi si altii care chiar au suflet bun si fac fapte bune si sunt credinciosi sufera...imi explica si mie cineva dar as prefera nu bla bla ci argumentat spiritual.
|
E greu de raspuns, dar poti sa-mi spui ce merge bine in lumea noastra atat de afectata de rau din toate partile si in toate domeniile?
Dumnezeu nu a promis bogatie sau absenta bolilor celor ce il vor urma ci a dat de inteles ca viata de credinta e o lupta care nu se sfarseste decat atunci cand inchidem ochii. Cand Domnul vine si ne elibereaza de pacat, de poverile noastre avem impresia ca vom ramane mereu in acea stare, dar mai mergem un pic pe drumul vietii si ne lovim iar de una, de alta. Tot Domnul ii spune apostolului Pavel ca ii va arata tot ce are sa sufere pentru Numele Lui.
Cineva spunea ca a fi fericit inseamna sa iti doresti ceea ce ai, contrar curentului care spune ca vei fi fericit cand vei avea ceea ce nu detii deja. Saracia sau bogatia nu au de a face cu credinta, nici boala sau sanatatea, uneori o stare precara de sanatate te indreapta spre Dumnezeu ori cum spunea unul ca nu-i pasa daca va crapa in clipa urmatoare.
Dumnezeu lucreaza la inima oricui, indiferent de cati bani are in buzunar, apropo, daca ar putea cumpara banii inteligenta, mila, bunavointa, dar nu pot, astea vin de Sus. Cam atat, pe scurt.