View Single Post
Vechi 13.02.2010, 19:28:06
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de podolski_2 Vezi mesajul
Eu am fost adventist.
M-am intors la Ortodoxie.

Acestea sunt metode adventiste te a te convinge ca au dreptate.
Intr-o carte citita mai demult chiar era metoda asta , cu comentarea crezului si laudadu-i unele fragmente.

Erau mai multe metode ... si puncte de discutii prin care sa atraga oameni.

Acesta era unul dintre ele(cel cu crezul)..ii invata cum sa vb cu un ortodox si despre ce...ca sa il converteasca.

Cica puncte comune...haha ...ei nu cauta puncte comune , e o plasa intinsa dar faza este ca pe acest forum sunt prea multi cunoscatori ale falselor prorocii.
Eu daia m-am intors. Nu urmez un profet fals, dand vina pe Dumnezeu ca nu a vazut de mana Lui sau ca i-a vb in limbi straine.

Si celor care vb mereu despre falsele prorocii le multumesc. Prin unul ca ei m-au intors la credinta, EI. Prin aratarea prorocirilor false ale impostoarei...elena alba.

Io cred ca exagerezi putin, topicu s-a vrut centrat pe un singur subiect, sa descoperim ce avem in comun, nu sa ne convertim unii pe altii, eu chiar vad subiectul topicului de bun simt dar s-a deviat mult de la ceea ce se vroia a fi

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)