View Single Post
Vechi 13.02.2010, 23:42:31
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Da, foarte frumoase intamplari de viata..iar efectul asupra mea e unul care din contra, incepe sa fie putin negativ, pentru ca incep sa cred ca eu nu prea am mai avut parte de minuni de acum...glumesc evident!

Mai e si unul pozitiv, incep sa ma gandesc sa scriu o carte chiar

O minune,...eu in preziua Atestatului de Pictura..ca intotdeauna cu tensiunea crescuta incercand sa le termin pe toate la timp ( de parca pana atunci m-ar fi oprit cineva!)...siiii, pentru acest atestat trebuia sa prezint 3 lucrari: peisaj, abstract si natura statica. Natura statica si cea abstracta le facusem eu cumva...daaaaaaar peisajul inca nu, siii in disperare ma pun pe pictat in dupa amiaza de dinainte. Tensiunea crescuta...mana tremuranda, inspiratia asa si asa...dar de pictat, pictam totusi...si cand deja luna stralucea pe cer...se facea ca terminam si eu tabloul.

A -2- a zi asez eu tablourile, emotii mari...si cand mi-a venit si mie randul sa le prezint, de bine de rau am reusit sa spun ceea ce aveam de spus...iar in final profesorul nostru afirma " Da, cel mai frumos peisaj...ihm, foarte frumos!"...iar eu am ranjit in sinea mea zicand " Ehee...daca-ti sti dumneavoastra cat suflet am pus eu in acest tablou!!!"
Reply With Quote