View Single Post
Vechi 14.02.2010, 14:14:59
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Draga mea, incerc sa te inteleg, am mai vazut si alte cazuri in care asa zisi crestini se poarta cu alti crestini de parca ar fi ultimii oameni. Ma bucur sa aud ca in ciuda provocarilor ai ramas in Domnul, El e singurul care te intelege cu adevarat si primeste slujirea ta din inima. E greu intr-un cuplu in care fiecare are convingeri diferite, dar incearca sa fi tu aceea care inclina balanta in mod pozitiv, concentrand atentia pe ceea ce va leaga in credinta si nu pe ceea ce va desparte. Stii, multi oameni cand adera la o biserica se comporta de parca ar fi intrat intr-un partid politic sau mai rau, intr-o galerie a unei echipe de fotbal si incep sa calce in picioare si sa acuze pe cei din afara de tot felul de lucruri. Insa credinta nu consta in a te declara crestin de nu stiu ce fel, in faptul ca frecventezi cine stie ce comunitate, credinta se vede din atitudinea pe care cineva o are, din comportamentul pe care il afiseaza in relatiile cu oameni care nu gandesc neaparat la fel. Aici este problema de intelegere a multora.

Iti doresc toate cele bune, multa incredere, putere ca sa lupti pentru credinta ta in Dumnezeu si sa ai ochii atintiti nu neaparat spre biserica asa cum intelegem de multe ori in termeni pamantesti, ci spre biserica aceea a carei usa nu poate fi inchisa de mana omeneasca pentru ca insusi Mantuitorul o tine deschisa pentru oricine doreste sa intre.

Multumesc din suflet pentru sfaturi. Ma rog la Dumnezeu sa-mi intareasca credinta si sa ma faca mai buna, mai smerita si sa-mi dea mai multa iubire pentru oameni. Stiu, ca numai asa voi razbi in aceasta lupta.
Doamne ajuta