Citat:
Īn prealabil postat de rellyv
Blagosloviti si ma iertati Parinte!Am si eu duhovnic ieromonah,si va rog sa ma credeti,ca n-are ,saracul timp pt.Sfintia Sa,din cauza credinciosilor care stau ,uneori,ore in sir ca sa se spovedeasca.Apoi sunt slujbele,pravila personala.Ma intreb cum aveti Sf.Voastra timp sa stati atata pe net? Nu e mai corect sa va rugati cu "Doamne Iisuse..."pentru toti pacatosii din toata lumea,decat sa stiti numele celor de pe acest forum?Va rog sa-mi iertati indrazneala si ma rog sa va lumineze Dumnezeu mintea sa faceti ceea ce trebuie sa faca un adevarat MONAH.
|
draga rellyv, bine ai venit!
am vazut ca ai doar 7 mesaje la activ si nu stiu in ce masura ai si citit postarile de pe acest forum (daca m-as grabi as zice ca nu prea ai citit cine stie ce...)
parintele andrei nu a prea mai intervenit pe forum in ultima vreme, motivand chiar lipsa de timp de care spuneai si tu. si sper sa nu ma insel, dar cred ca s-a "ocupat" aproape in exclusivitate de acest topic - "anonimatul" - deschis chiar de dansul, si eu una gasesc normal ca odata ce a incepi un topic sa te mai si interesezi de el, macar din cand in cand.
asa ca nu te grabi sa judeci si sa dai sfaturi, mai ales unui PREOT MONAH.