Citat:
În prealabil postat de gavriil
Ce nu intelegi tu este ca universul a fost creat dupa ce a creat pamintul iar pamintul de atunci era diferit de pamintul care este acum sau cind a facut stelele , luna si soarele de asta se spune ca era o tarie intre apele de jos si cele de sus.Apele de care se vorbeste in facere nu sint apele fizice pe care le vezi tu acum.IISUS spune daca nu te vei naste din apa si din duh nu vei intra in inparatia cerului oare crezi ca se referea la apa fizica.
|
Sa lasam stelele si luminatorii de zi si de noapte ca vom vorbi si despre acestea in curand....iti promit ca si despre acestea am intrebari puse mie de catre atei si eu le-am raspuns intr-un fel dar ei zic ca nu am dreptate.In Biblia Ortodoxa se spune foarte clar ca apele de sub tarie sunt marile si evident oceanele....si acestea sunt foarte fizice....nu m-ai lamurit inca ce sunt apele de deasupra tariei....Nu mai raspund la nici un mesaj de-al tau privind apele de deasupra tariei decat daca explici logic ce sunt aceste ape de deasupra tariei....eu trebuie sa-i lamuresc pe atei si pe cei care au alte credinte privind Facera cum ar fi asa zisele tablite de lut sumeriene....etc....cu care eu nu sunt de-acord pentru ca sunt de-acor cu ceea ce spune Biblia Ortodoxa dar vreau sa inteleg tot ce spune Biblia Ortodoxa pentru a combate pe atei si cei care cred in alte teorii (precum cele sumeriene) privind Facerea.Sper ca nu te superi!?