View Single Post
Vechi 14.02.2010, 20:05:35
laurabeatris laurabeatris is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.01.2010
Implicit casatorie mixta

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Legea musulmana spune ca un barbat musulman are voie sa se casatoreasca atat cu o crestina cat si cu o evreica (fara ca acestea sa se converteasca) iar copiii rezultati vor fi in mod automat musulmani. O musulmanca in schimb nu are voie sa se casatoreasca decat cu un barbat musulman.
Asa ca, indiferent de unghiul din care privesti situatia, ce naste din femeia maritata cu un musulman, tot musulman se numeste.
nu pot sa cred ca citesc toate aceste postari in numele iubirii de Dumnezeu ! as vrea sa vorbesc din propria-mi experienta , sunt casatorita de 12 ani cu un musulman din zona Golfului si ii multumesc lui Dumnezeu pentru un astfel de dar din partea lui . culmea este ca cei mai buni prieteni ai nostri sunt evrei ortodocsi !!!! si toate astea pentru ca toti suntem copii lui Dumnezeu indiferent cum il numim. sotul mei intra in biserica , se roaga cu mine si nu am avut nici o problema in acest sens . as vrea sa spun ca sotul meu este mai crestin decat mine , adica de la el am invatat sa fiu mai buna, sa iert , sa multumesc pentru tot lui Dumnezeu, in fiecare seara ne tinem de mana si ne rugam -Tatal nostru si la final spunem INSHALLAH AMIN. este singurul om pe care l-am vazut capabil sa intoarca si obrazul celalalt , din tot sufletul fara sa se straduiasca sa fie bun. Asa ca nu pot accepta ca eu sunt mai iubita de Dumnezeu fiindca m-am nascut crestina si el nu pentru ca s-a nascut musulman , in schimb cred ca este pacat ca unul dintre noi sa-si schimbe religia din cauza ca nu facem decat sa-si intortocheze caile de a ajunge la Dumnezeu.
Daca ne numim crestini, cine suntem noi sa-i judecam pe ceilalti ? oare nu trebuie sa-i iubim la fel? eu cred ca important e caracterul omului si sa creada in Dumnezeu , nu exista religie care sa-si invete adeptii la lucruri rele.
eu zic ca fiecare trebuie sa deschida ochii vis-a-vis de omul de langa el si sa incetam sa ii judecam pe altii si sa fim mai umili si sa nu consideram ca suntem speciali numai ptr ca ne-am nascut crestini dar nu ne comportam ca atare. va rog unde scrie in Biblie ca numai crestinii sunt iubiti de Dumnezeu si ceilalti ce sunt ? nu sunt creati tot de Dumnezeu dupa chipul si asemanarea LUI?
Reply With Quote