View Single Post
Vechi 14.02.2010, 23:09:43
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andra_forscorpio Vezi mesajul
O sa va mai povestesc doua minuni ... una s-a intamplat chiar in liceu. Imi displacea total cand venea ora de educatie fizica, nu pentru ca nu imi place sportul, activitatea, dar erau niste lucruri care nu imi placeau cand ne punea sa sarim pe capra etc. Inca din generala ma tot chinuiam sa sar peste capra, desi eram cea mai inalta din clasa, nu reuseam nicicum. Am ajuns la liceu, aceasi problema ... saritul peste capra. Prin clasa a 11-a proba aceasta a fost obligatorie, in clasele anterioare era la alegere din mai multe probe...evident eu alegeam tot timpul alta proba. Dupa ce toti colegii mei au dat proba si au mers sa se schimbe, am ramas doar eu si profesoara. Am incercat sa sar prima data, la fel ca de obicei nu am reusit, aveam dreptul la doua incercari, iar inainte de cea de-a doua incercare am zis " DOAMNE AJUTA-MA!" si brusc m-am trezit ca am sarit pentru prima data! Nu va spun ce mare bucurie a fost atunci, dar pe langa asta am fost foarte uimita pentru ce se intamplase. O alta minune, care mi-a salvat viata ... tocmai mergeam cu mama acasa de la piata si urma sa trecem strada, mama s-a uitat sa vada daca vin masini si chiar in acel moment vedea o masina cu o viteza f mare, mama nici nu a mai apucat sa zica sau sa faca nimic ,eu nu am vazut ca vine si eram deja cu un picior pe trecerea de pietoni. Nu stiu ce mi-a venit in acea clipa, o ezitare si mi-am tras piciorul repede de pe trecere, am simtit ca eram asa de usoara pentru ca facusem gestul foarte repede si am mai simtit cum parca ma trase cineva in spate :) Dumnezeu m-a ajutat !
Foarte frumos...si chiar mi-ai adus aminte de saritura la capra, si desi saream ajutati de profesor...la un moment dat mi-a venit mie asa in gand sa sar si singura sa vad cum imi iese saritura....si mi-a iesit foarte prost, si m-am linistit dupa aceea.
Reply With Quote