View Single Post
Vechi 15.02.2010, 00:01:01
ar14rai
Guest

Arrow si-a lor sufletele, s-or preface-n stele .... zice colinda

Circumstante atenuante?
La crima?
Fratilor, nu va ascundeti dupa deget.
Am doi copii. Daca ma duc acum la ei in camera cu un cutit si ii sfartec si ii arunc la gunoi, pentru ca am probleme financiare... e ok?
Ma iertati pentru exprimare.
Dar stiti, femeile zic azi ca merg sa faca chiuretaj, sa faca intrerupere de sarcina, mai rar avort.
Stiti de ce? Pt ca "suna" mai bine.
Sunt foarte revoltat pe astfel de femei.
Si stiti de ce? Pentru ca am vazut un material video primit de la Asoc. ProVita a par. Tanase...
Si am vazut acolo "strigatul mut", am vazut acolo o fiinta minuscula, neputincioasa careia i s-au smuls membrele una cate una, pentru ca nu putea sa-l scoata altfel...

ESTE CRIMAAAA!
Si mamele criminale (interesant ca daca copilul ar fi nascut, mama ar face inchisoare, dar pt ca e nenascut, e o DOAMNA in coninuare. Sau o "gagica bine". Sau poate e inca la scoala...) ar trb sa se roage pt copii lor morti. Am spus si eu... daca ar fi trait... ce nume i-ai fi dat?
Atunci roaga-te lui Dumnezeu pentru el.

La Proscomidie (slujba care se face inaintea Sfintei Liturghii), cand se pregatesc toate cele necesare... Din prescura a 5-a, preotul scoate miride (particele mici din prescura) si zice:

Pentru pomenirea și iertarea păcatelor tuturor celor din veac adormiți întru dreapta credință: ale strămoșilor, ale moșilor, ale părinților, ale maicilor, ale fraților, ale surorilor, ale fiilor și fiicelor, ale celor dintr-o rudenie și ale celor dintr-o seminție cu noi și ale tuturor celor ce au adormit întru nădejdea învierii și a vieții veșnice; ...... și de toată vârsta: bătrâni, tineri, voinici, copilandri, copii,

prunci fără de vreme,

parte bărbătească și femeiască; și pe care nu I-am pomenit, din neștiință sau din uitare, sau din pricina mulțimii numelor, Însuți îi pomenește, Dumnezeule, Cel ce știi numele și vârsta fiecăruia.

Deci oarecum ne rugam pt ei. Sau cel putin eu, de cate ori fac Proscomidia, ii am in gand pe toti acesti copilasi nevinovati. Doamne fa-i tu ingerasi!

Cat despre iertare... Dumnezeu stie. El este Dragoste... insa la spovedanie se impune cainta.
Iar daca vine femeia cu al doilea avort marturisit? Sau al 5-lea? Se mai caieste femeia? Sau urmeaza un ritual? Placere, durere, minciuna...

Acum e adevarat ce spunea cineva inainte... Dumnezeu poate sa ierte...

Cat despre infiere... stiu ca e complicat...

Sunt acuzat ca dovedesc ura. Nu sunt Dumnezeu. El e dragoste.
Nu pot sa suport aceste femei, adica sa le mai si iubesc pentru "ceea ce sunt".
Si nici sectarii.
Dumnezeu sa ma ierte.
Rugati-va pt mine...
Insa acelor femei le lipseste credinta... Aveti incredere.. Dumnezeu ajuta sa va cresteti copiii...
Priviti la crinii campului...
Reply With Quote