View Single Post
Vechi 15.02.2010, 00:03:04
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu putem vorbi , draga Iustin , nici de IUBIRE si nici de IERTARE , pana cand nu vom reusi sa-L cunoastem cu adevarat pe DUMNEZEU ! [/b]
Nu stiu despre ce iertare vorbesti,dar cand zi de zi ma piseaza nevasta la cap,am 2 variante:sa incerc sa ii arat eu unde greseste si sa avem cearta sau sa IERT.
Daca colegul meu de servici e mai slab si trage tot compartimentul in jos ,am 2 variante:sa il spun sefului si sa fiu dur cu el,sau sa IERT
Cand chelnerul de la restaurant odata imi trage una in cap din gresala,a 2 a oara da geanta sotiei pe jos,am 2 variante: sa ii fac observatie,sau sa IERT
Cand tatal meu nu vrea sa imi imprumute niste bani,desi avea,iar eu pierd astfel o suma mare,pentru ambitia lui,am 2 variante: sa ma port mai rece cu el ,sau sa IERT
Daca pe forum imi face cineva observatie ,ori ii sar si eu la gat,aratandu-i cat de mult se insala,ori IERT
IERTAREA este cumplit de reala.De zece ori pe zi esti nevoit sa ierti pe aproapele.
De ce o faci?Simplu.Pentru ca Dumnezeu a facut-o inaintea ta.

Nu putem vorbi , draga Cristi , de DUMNEZEU , pana cand nu vom reusi sa-L cunoastem in IUBIRE si IERTARE!

Last edited by iustin10; 15.02.2010 at 00:18:18.
Reply With Quote