Subiect: Biblia Ortodoxa.
View Single Post
Vechi 15.02.2010, 00:10:34
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alexmot Vezi mesajul
Sa lasam stelele si luminatorii de zi si de noapte ca vom vorbi si despre acestea in curand....iti promit ca si despre acestea am intrebari puse mie de catre atei si eu le-am raspuns intr-un fel dar ei zic ca nu am dreptate.In Biblia Ortodoxa se spune foarte clar ca apele de sub tarie sunt marile si evident oceanele....si acestea sunt foarte fizice....nu m-ai lamurit inca ce sunt apele de deasupra tariei....Nu mai raspund la nici un mesaj de-al tau privind apele de deasupra tariei decat daca explici logic ce sunt aceste ape de deasupra tariei....eu trebuie sa-i lamuresc pe atei si pe cei care au alte credinte privind Facera cum ar fi asa zisele tablite de lut sumeriene....etc....cu care eu nu sunt de-acord pentru ca sunt de-acor cu ceea ce spune Biblia Ortodoxa dar vreau sa inteleg tot ce spune Biblia Ortodoxa pentru a combate pe atei si cei care cred in alte teorii (precum cele sumeriene) privind Facerea.Sper ca nu te superi!?
Tu nu vrei sa intelegi ca in a 2 zi a creatiei nu era nimic fizic .Nu ai ce sa convingi pentru ca un om materialist vrea ceva palpabil nu credinta.Tu cu biblia nu poti sa ii dovedesti ca nu era ceva care ei pot accepta adica ceva nepalpabil.
Aceste ape sint lumea spirituala care nu se poate vedea cu ochiul fizic sau cu microscopul si apele care erau sub tarie erau spirituale nu erau fizice cum sint azi.Omul era in partea de jos a tariei ear restul entitatilor in partea de sus a tariei.
Toata creatia intai a fost creata in spiritual si dupa aceea sa condensat pina la ce vezi tu azi.
Stelele de pe cer sint lumile spirituale reflectarea lor in plan fizic biblia ne arata clar ca satan a tras de pe el un sfert din stele aceste stele reprezinta acele entitati sau lumi spirituale .

Biblia are in ea mult simbolism dar in acelas timp acest simbolism se transforma in realitate fizica dar trebuie sa putem sa il vedem pentru ca altfel nu poti sa inveti sau sa combati pe unii oameni care nu pot crede mai mult dec ceea ce vad.
Reply With Quote