Citat:
În prealabil postat de moshu
1.
2. Ulver e o formatie satanista de rock; melodia e un tip de rock
|
Ulver satanisti? au incercat ei niste ciudatenii la inceputul carierei,mai exact primul album, ca mai toate trupele de gen din zona...de fapt fiecare album e diferit.... De la al doilea album au schimbat placa ( scena black metal era prea plina de copii de gen)... si au aparut versuri despre natura..bla bla ....nu pot fi imediat catalogati ca satanisti...in ritmul asta si Madona e satanista. Nu stiu daca a fost o incercare esuata primul album sau si-au dat seama sa faca altceva. Cer e ca Ulver au devenit faimosi de la Kveldssanger, un album pasnic, vb oamenii de natura si lucruri de gen.
Imaginile videoclipului
http://www.youtube.com/watch?v=0rs_NRyNs4o sunt desenele celebrului Giger. E facut de cineva, nu e videoclipul piesei. Si am ascultat piesa de multe ori, chiar am citit versurile. Sunt mai dark, dar nu au mesaje sataniste.
Si alta faza...doar n-om crestina acum norvegienii ca n-au reusit altii. lol
Chiar ...o intrebare buna....dar daca sunt versuri sataniste intr-o limba pe care noi nu o intelegem?
Asa toata lumea poate asculta Bergtatt - Et Eeventyr I 5 Capitler care are versurile cu pricina.
Si uite asa e destul de relativa treaba.
"O concluzie dupa cele doua la maini: sunt formatii rock satanice si formatii rock care nu au nicio legatura cu satanismul". Corect. Multi o fac numai pentru a atrage atentia supra lor ca altfel nu pot sau au ei problemele lor.
In rest sunt cam pe aceeasi linie cu tine Moshule.
Numai bine.