View Single Post
Vechi 15.02.2010, 09:59:50
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
am ramas masca de aceasta demonstratie de inteligenta a lui einstein
Nu exista absolut nici o dovada ca povestioara de mai sus are de a face cu Einstein. Circula de mai multi ani pe internet, dar se pare ca doar din 2004 a aparut numele lui Einstein atasat ei, probabil pentru a-i creste credibilitatea.

Personal, am dat de ea de multe ori pe forumuri, aruncata acolo ca "dovada" (cu toate ca nu dovedeste nimic), dar recunosc ca acum e prima data cand vad ca exista o versiune care arunca si teoria evolutiei in discutie.

Nu stiu cum ai putut ramane masca, avand in vedere ca "Einstein" face cateva greseli de logica in respectiva poveste (rationamentul circular e una din ele).

Referitor la evolutie, e evident ca cine a inventat fragmentul ala si l-a atasat discutiei a rercurs la vechile "argumente" creationiste, gen "evolutia nu a fost observata" si la omniprezenta afirmatie (gresita): "omul a evoluat din maimuta".
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.