View Single Post
Vechi 15.02.2010, 11:15:53
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Da, dar stii cum e..."socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ!"

Pui, nepui...eu tocmai ma bucurai ca mi-am tinut gherutele in teaca, ca muulte rautati am mai zis si eu, nu am fost deloc straina!

Eu sunt de acord cu tine, e destul de greu de inchegat un dialog cu sectantii in general, pentru ca de cele mai multe ori...ies inevitabil scantei!

Asa ca eu ma si retrag, dar din cand in cand tot mai arunc cate un ochi..ma mai mananca o falanga si mai zic si eu "ce am pe suflet"!

Doamne ajuta!

"Sectantii" in general care vin aici vin in cautare de raspunsuri.Eu nu ma refeream la ei, ci strict la persoana lui tricesimusquintus.El chiar e un marsav pervers, parsiv si viclean, un adevarat pui de drac.Asa cum ii invata pe unii dintre ei la secta (adventista) sa minta, sa manipuleze , sa se "victimizeze" , sa fie fatarnici si sa se refugieze in minciuna.tricesimusquintus e reprezentativ in cele vorbite mai sus.Face pe dracu in patru pentru secta lui adventista.Ca si cum ar fi legat de ea intr-un fel(nu neaparat ca ar fi adventist convins) ci ca si cum si-ar fi vandut sufletul Satanei, si are ceva beneficii sau obligatii la ei(adventisti).De aia ai grija ce vorbesti , cum vorbesti si mai ales ce CREZI din cele ce scrie asta.Crede-ma ca eu il cunosc bine.
Reply With Quote