Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Citat din Andrei01:
...
Puiule, Andrei 0001, nu mă deranjezi deloc, ești chiar simpatic... Păi tu, în afară de nenumărate cacofonii, mai scrii și incorect gramatical. Uite doar câteva exemple: ... etc., etc.
...
Faci ... trompetă).
|
După ce îi măsori cuiva toate paiele, căruia îi spui familiar puiule, persiflându-l subtil și jucăuș doar ca să îl scoți total necredibil, așa cum e strategia voastră, așteptând să fi măsurată și dumneata cu aceiași măsura cu care ai măsurat ca să ispitești, căci l-ai mînjit în fața clasei scoțîndu-l ca pe un copil fără școală, prin sute de exemple aberante, căci sunt aberante corecturile tale deoarece ești absurdă exact pe fond, căci aici, pe forum, nu este vorba de o scriere propriuzisă, gazetărească sau cum ai găsit dumneata pe la cărturari, ci aici este vorba despre o simulare a unui dialog vorbit, deci e absurd a cere cineva ca să respecte normele lingvistice căci nu avem deaface cu scriitori, publiciști, profesori ci în general cu analfabeți așa ca mine, dar aici se cer eventual respectarea celor ale bunului simț, cele ale unui comportament onest și sincer și deschis în relația cu semenii de pe forum, lucru pe care Andrei l-a respectat spre deosebire de domnia ta care se vede că ți-ai ascuțit limba pe tocilă la ursul din pădure ca să poîi mînca mai bine puii caprei cu trei iezi. Deci iată cât de mare bîrnă ai în ochi dacă ai început să te ocupi de paie, de toate paiele, deoarece în concluzie e clar că, defapt, tu ești cea care nu respecți „gramatica” unui dialog civilizat ci l-ai târât pe copil cu nonșalanță în persiflările tale batjocuritoare și penibile, în stilul vostru caracteristic: atunci când aduce argumente credibile, și valabile atunci după ce trageți în pianist începeți să schimbați partitura ca să ne gîndim că defapt spectatorul care nu te-a aplaudat este un infractor, eventual sectant, fără școală... fără școală de corecție, așa că i-o aplici dumneat... căci după ce te-ai erijat singură pe postamentul credibilității, așa ca o lingvistă credibilă, și o credincioasă cu statut vechi în una biserică, în BOR, vorbind mereu la plural despre, noi, adică referindu-te că toți ortodocșii gândesc așa ca și tine, voi, noi, deci voi aia dreptcredincioșii, în asentimentul tuturor celor normali la cap firește... deci după ce te-ai auto-emanat și autoerijat la privilegjurile ispitei exact ca emanatu', apoi o comiți fără menajamente, sari direct în bălării, în păpuriș, gîndind ca Adevărul ar fi absent, și absenți și toți ceilalți martori, dar și uituci, rezultând prin sofismul scamatoricesc „umoristictic” că mărturia lui Andrei ar fi un mizilic nesemnificativ al unui țânc, deci de neluat în seamă comparativ cu toată Una Biserică din istorie ce vine după tine, după voi, și după sofismele tale/voastre, asta în speranța că
viclenia minciunii și manipularea vă pot ajuta pe voi ca credibilizând strâmbătatea să scăpați de cel râu care v-a ridicat unelte ademenitoare, căci iată ce spui așa în persiflare la mișto, după ce pe Andrei l-ai „umplut de respect”:
Citat:
Faci cum vrei, dar să știi că pe fond tot n-ai dreptate.
|
Păi, peoi, cum adică n-are el dreptate? pe fond... Păi cu siguranță el are toată dreptatea atât pe fond cât și ca formă căci: a citit, a priceput, a crezut, a mai auzit și ce i s-a întâmplat unui necredincios mai mare care nu a vrut să creadă cu nici un chip și care totuși până la sfârșit s-a convins din pricina bolilor și urgiilor ce i-au venit asupra lui și a mărturisit măcar la sfârșit că și el a crezut înainte de a muri, deci și-a amintit cu folos, și apoi a rămas acest Andrei0001 fidel Adevărului, lepădând circul acesta ridicol, al unei adunări drăcești care se ambiționează să creadă pătimaș necredința... de frică să nu se constate că hoțul a strigat hoții și de frică sș nu se vadă că lupul cu limba de lemn ascuțită pe tocilă a căzut până la urmă în groapa cu jar a caprei cu trei iezi... dacă tot a acuzat mereu de sectarism pe Cuvântul lui Dumnezeu...
Deci draga mea, tu nu știi că deobicei Copiii nu mint în ce nu-i privește, căci n-au niciun interes? Ei mărturisesc cinstit fiindcă nu fac politica celui rău, iar atunci când văd că n-au cu cine, că nu sunt crezuți din reacredință, din interes lacom, atunci nu pierd vremea... cu nimeni oricât s-ar da unii „profesori” de gramatică, fiindcă ei simt imediat că interlocutorii au fost bine instruiți în arta decredibilizării Adevărului și credibilizării minciunii, pe la ștefan ghiorghiu sau prin tot felul de beciuri murdare cu zaț de cafele și scrum de țigări mârșave... și pleacă așa cum bine i-a învățat Hristos: „ieșiți din mijlocul lor!”
Deci vezi cât de mare îți este bârna? dar ți-am mai zis că eu nu încerc să ți-o scot fiindcă uneori îmi pari chiar că îți șade bine cu ea și ești foarte simpatică așa chioambă... deci s-o porți așa cu cinste și mândrie că nu vreau să te clătesc eu de la starea ta cu îndreptări când mie mi-e clar că de ani de zile nici eu nu am reușit să mă îndrept cu 1°, sau să mă înalț cu 1 milimetru pe mine însumi dar atunci pe altul, amăgind pe Hristos cu pocăința și cu relația noastră iubitoare... că defapt constat că am mai mult o relație hulitoare...
Citat:
Nu BOR este sectă la BNI ci BNI este sectă la BOR. N-avea cum să se desprindă, să “se rupă” cum spui tu, BOR dintr-o biserică fantomă! Biserica Noul Ierusalim N-A EXISTAT înainte de anii ’90 ai secolului XX, căci abia atunci este ea înființată de către liderii pucioși.
|
Păi, peoi, poi, dacă îmi aduc aminte ce spuneai cîndva, și ce citate ai dat pe forum chiar aici, de acolo rezulta că BNI a fost transformată în sectă prin minciună și manipulare după interesele unor maimari din BOR cu mult după binecuvântarea și ungerea Cetății Sfinte din 1992 sau 93 făcută de Psf. Irineu prin ascultare de maimare în perfectă corectitudine canonică deoarece nu exista ierarh al locului; deci fiind ea, BNI, de atunci a lui Hristos, unsă și binecuvântată, cum avea să se desprindă ea singură de BOR altfel decât că a fost anulată binecuvântarea de către BOR? așa cum ai spus chiar dumneata, deci cine s-a rupt de Hristos? cine s-a autoblestemat anulând un legământ valabil? cine minte aici? nu cumva tu cu ai tăi o dați mereu la întors după ce tu însăți ai mărturisit și ai arătat împreună cu un preot ce a postat pe aici cum s-au petrecut lucrurile? de frica massmediei sau ce știu eu ce interese erau la mijloc, căci de la tine am aflat ce s-a întâmplat și a și mărturisit Negropontes că așa este, li s-a cerut ca toți preoții s-o considere pe BNI ca fiind sectă... prin circulară internă, după o judecată mincinoasă și strâmbă, pe baza unei analize mult mai vechi a părinților Cleopa și Papacioc din care reieșea lipsa înțelegerii lor din smerenie, a celor ce au făcut analizala, recomandând grija părintească, iar la această analiză s-au adăugat minciuni și insinuări cu America și etichetîndu-se că sunt niște derbedei complici ai unor sectanți, sectanți americani...
Păi, peoi, poi, era preotul Iosif Trifa american? era Petrche Lupu american sau suedez? Era Arsenie Boca venit de pe lună? era Veronica și Ioan Iovan veniți din colhoz? Era Verginica și sora sa Maria venite din Africa? Este Mihaela și erau Zidarii coborâți de pe Enterprise? sau doar ai vrea și dumneata ca Andrei0001 să fie asemenea lui Lieutenant Commander
Data ca să-i dai dreptatea care firește că se vede că o are și să crezi?
deci draga mea soră căzută între spahii și ieniceri, dragă MariaMargareta roata bicicletă, fii consecventă cu ceea ce povestești pe aici că mie mi-e clar că dacă nu ești consecventă atunci trebuie să te consider diversionistă, sau o înfocată pătimașe suporteră antichristă, căci cei ce s-au rupt de BNI, de Hristos nu pot fi numiți până la urmă altfel...
deci BOR a fost intoxicată și ruptă de Hristos și de BNI... prin sofismele știm noi ale cui... iar apoi cu circulara s-a umplut toată țara... așa cum cu tembelizorul au păcălit emanații boborul...
continuarea mai jos