Citat:
În prealabil postat de gabriela8
Am citit si eu articolul postat de tine... si nu pot sa spun ca sunt incantata de asemenea ideie... desi invatamantul actual este in declin. Acei copii nu merg la scoala din considerente religioase cred, chiar daca se neaga acest lucru. Oricata educatie ar primi de la parinti si chiar daca ar invata foarte bine consider ca acesti copii au nevoie de prieteni de colegi , au nevoie sa socializeze! Nu toata viata pot fi feriti de tentatii si nu toata viata parintii vor fi langa ei! Notarea este importanta , naste competitia, premiul este o motivatie!
Nu stiu eu nu as adopta acest tip de invatamant daca as avea copii. Daca sunt educati crestineste inca din pantecele mamei, nu cred ca nu vei avea rezultate cu ei atat cat priveste invatatura cat si integrarea sociala care este foarte importanta!
|
Din ce am vazut, stilul acesta de invatamant are loc in cadrul unei familii in care tatal e pastor. Ei bine, din ceea ce stiu eu...cei din anumite secte ( daca nu majoritatea) au un program foarte aglomerat si care include diverse activitati educative in cadrul comunitatilor lor, asa ca in cazul lor nu se prea pune problema lipsei de socializare, prieteni, colegi.