View Single Post
Vechi 15.02.2010, 15:50:02
bodo1222's Avatar
bodo1222 bodo1222 is offline
Member

Data înregistrării: 26.01.2010
Locație: Husi
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florintoropoc Vezi mesajul
Nepotrivita intrebarea asta.Mai bine te abtineai
Nu vad deloc nepotrivita intrebarea frate...si de ce sa se abtina?pentru ce a fost creat forumul daca nu pentru a dezbate anumite probleme sau framantari ale unora sau altora?

In fine...pentru cei de alta credinta(nu mai stau sa ii enumar):Daca romanii au auzit si au vazut ca in strainatate este mai bine decat la noi,au plecat in masa(indiferent de apartenenta religioasa)..pur si simplu pentru ca alte milioane spuneau ca e mai bine...ei nu aveau de unde sti lucrul acesta corect?Ei....daca voi(cei de alta credinta,decat ortodoxia),vedeti sa mii de minuni se intampla la ortodoxi,ca zeci de mii de sfinti nu putrezesc(si toate zecile de mii sunt ortodoxi),de ce nu va puneti cateva intrebari?de ce vine Sf.lumina numai la ortodoxi(nu ca am fi noi mai privilegiati,ci ca am tinut adevarat credinta)
Mereu spuneti ca si voi aveti minuni...aratati-ne voi un caz de sfant adventist sau penticostal...etc.,ale carui moaste sunt neputrezite si frumos mirositoare...unul singur...si atunci eu voi avea curajul sa imi pun cateva intrebari legate si de credinta voastra...
Sa dea Dumnezeu sa ne mantuin cu totii,caci toti suntem oameni si fii lui Dumnezeu,indiferent de religie..dar incercati si voi sa deosebiti negrul de alb.
Reply With Quote