View Single Post
Vechi 15.02.2010, 17:07:07
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
Sunt de parere ca parintii au cel mai important rol in cresterea sanatoasa a copilului, atat sufleteste, cat si trupeste.

Cat despre "scoala la domiciliu", imi pare o idee buna, tinand cont ca scolile de stat devin din ce in ce mai... stricate, in ceea ce priveste morala si caldura umana, necesara oricarei cresteri normale.

Insa... statul in comun cu multi de aceeasi varsta... cred ca ajuta mult la dezvoltarea normala a psihicului si a sufletului copilului.
Nu ma pricep. Daca va veni vremea sa am copilasi... voi "aprodunda" mai bine aceasta problema.
Am cunoscut copii care au facut homeschooling pe perioade limitate (2-3 ani). Mi s-au parut mai putin indrazneti fata de cei de aceeasi varsta (am cunoscut si o fetita care chiar avea pb de relationare).
Cred ca depinde mult de copil.. eu nu as putea face homeschooling cu ai mei.. sunt foarte incantati sa intre in contact cu altii, fiul meu cel mare este fericit sa mearga la gradinita, sa se joace, sa imparta pranzul cu colegii..
Si un parinte normal oricum face teme cu copilul (nu se bazeaza doar pe informatiile primite in scoala). Cred ca asa se dezvolta normal: in contact cu altii.
Reply With Quote