Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
  Vai ce m-am mai distrat, trebuie sa marturisesc ca ai un talent deosebit de a povesti!!!
Daaa...ce sa zic, asa mi-am putut face o imagine si mai obiectiva despre puciosi..si mi-i si imaginez cum stateau ei cocotati pe ziduri cu aparatele foto blitzuind, si comentand cu " blandete si sfintenie" evenimentul.
Asta e, oricum pacat si de episcop, si de faptul ca in final asa i-a fost sfarsitul. Oricum...poate ca boala a suvenit tocmai datorita faptului ca intrat in cardasie cu puciosii, deci invers...nu asa cum afirma ei ca ar fi!
Doamne ajuta si mult succes!
|
pe ce ziduri ți-i imaginai? sau poate că boala i-a venit invers, viceversa, vicentoarsa viceglobulpământesc, poate că nici n-a murit ci numai au inventat pucioșii că precis ei l-au omorât, i-au tăiat ei picioarele cu firezul sau cu drujba, iar la sfârșit l-a obligat să declare minciuni, ce au vrut ei că altfel i-ar fi tăiat și mâinile iar apoi dacă tot nu voia atunci i-ar fi tăiat limba, sau poate că nici n-a mărturisit la sfârșit înainte de a muri nimic și nu s-a înregistrat ci filmul e o făcătură așa ca poza cu sf. Verginica, sau poate că... că noi spre deosebire de țara tuturor posibilităților, America, la noi orice e posibil, suntem țara unde orice-i posibil cum zicea Dan Puric, că așa e și zicala că dacă și cu parcă se dădeau pe barcă și barca la un moment dat s-a răsturnat și dacă dacă nu era poate poate sau parcă parcă se înneca... și da, sigur ți-ai făcut o imagine exactă despre „sectanții” pucioși... că ei, pucioșii stăteau pregătiți cu apartele foto pe ziduri blițuind și bîrfindu-l pe ierarh,
pentru bani și pentru a conduce ei țara sau boBOR-ul... poi unde scrie că a umblat episcopul noaptea? pe ziduri? poi înregistrările video e una, pozatul e alta, deci pentru ce să blițuiască?... dar măcar e bine că dumneata apreciezi umorul din poveștile talentatei noastre Maria Margareta roata bicicleta... sau invers, viceversa... că poate că nu apreciezi... dacă parcă nu apreciezi... că precis e clar că de aia o fi murit acela mare ierarh fiindcă medicii care l-au tratat erau de țară... habarniști... sau poate că nici nu a fost la medici, sau poate că nu s-o fi tratat... sau poate ce știu eu ce vă mai dă prin cap... că doar la noi, orice e posibil... că e așa de fain... nu că-i fain?
Și dumneata nu presimți că pisikaa aia care șade pe nisip toarce ca să nu mai fi în stare să crezi, ori dacă crezi atunci o să-ți pară cândva o nebunie?... căci pisikaa și-a acoperit cu nisip ceea ce a rodit...și apoi șade pe nisip la malul mării... așteptând că dacă nu te duci la fund atunci să cauți mereu ce a acoperit ea cu ghieruțele... alea acoperite de perinițe.
„au doară”... „
nu se vând oare
două vrăbii la un ban?” dar care or fi vrăbiile? și cine le vinde pe ele? sau poate se vând singure, una pe alta? deci pe cine reprezintă vrăbiuțele și cine este acel mare baban ?