Citat:
În prealabil postat de vsovivi
pe ce ziduri ți-i imaginai? sau poate că boala i-a venit invers, viceversa, vicentoarsa viceglobulpământesc, poate că nici n-a murit ci numai au inventat pucioșii că precis ei l-au omorât, i-au tăiat ei picioarele cu firezul sau cu drujba, iar la sfârșit l-a obligat să declare că altfel i-ar fi tăiat și capul, sau poate că n-a mărturisit și nu s-a înregistrat ci filmul e o făcătură, sau poate că... spre deosebire de tzara tuturor posibilităților, America, la noi orice e posibil, că dacă dacă nu era poate poate se înneca și da, sigur ți-ai făcut o imagine exactă despre sectanții pucioși... că ei, pucioșii erau cu apartele foto pe ziduri blițuind și bîrfindu-l pe ierarh... poi unde scrie că a umblat episcopul noaptea? pe ziduri? și defapt înregistrările video e una, pozatul e alta, deci ce să blițuiască și ce dovedești cu o poză?... dar măcar e bine că dumneata apreciezi umorul din poveștile talentatei noastre Maria Margareta roata bicicleta...
dar nu presimți că tot talentul ăsta al lor șade pe nisip ca să nu mai fi în stare să crezi, ori dacă crezi atunci să-ți pară o nebunie?...
căci „ nu se vând oare două vrăbii la un ban?”
|

Ca bine zici Vsovivi....sa stii ca la ipoteza asta nu m-am gandit, nu am mers atat de departe..dar sa stii, cred acum ca i-ar fi taiat si capul cu drujba cel care statea pe la capataiul lui...doar doar in timp ce omul isi da duhul, o mai rosti niscaiva cuvinte, ce ar putea fi interpretare...astfel incat sa reiasa, sa fie pro..sa ceva acolo!!!!
Pai nu stiu de ce ar fi facut poze, ca doar nu prea il " placeau" pe episcop...deci doar ca sa reiasa ceva, si a-si sustine teoria cum ca puciosii ar fi " sfinti" si Biserica Adevarata...eretica, nu?
Doamne ajuta!
Siiii nu mi-ai raspuns la intrebare: Ce ai face daca maine o femeie ar spune ca voi sunteti inselati, ati pacatuit si dezmagit pe Dumnezeu...si ca o alta Biserica e acum Noua cetate a Ierusalimului, va reconsiderati pacatosenia...sau nu credeti ceva ce scrie in Apocalipsa, si nici ca voi ati putea sa fi gresit intre timp????