View Single Post
Vechi 15.02.2010, 18:26:13
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Păi, peoi, poi dacă au fost tăiați din BOR, așa precum ar fi să zicem tăiați sfinții Trei Ierarhi și considerațit ei sectanți și eretici nu noi, atunci ce era de făcut? Păi au continuat să asculte de Dumnezeu... asta au făcut! Iar Numele de Cetatea Sfântă a Noului Ierusalim nu este cumva scris în Apocalipsă? deci nu au inventat nici o sintagmă!
Vsovivi, incearca sa nu mai aberezi atat de tare in legatura cu aceasta secta...cel putin incearca!!! Asa si eu maine pot sa incep sa urlu si sa ridic ...sau sa fur o institutie/cetate si sa spun ca e Cetatea Sfanta a Ierusalimului, si sa recurg la exact acelasi argument...cum, nu stiti ca scrie in Apocalipsa de ea???

Sa fim seriosi, incearca sa nu mai rastorni situatiile astfel incat sa scoti asemenea gogomanii, BOR s-a rupt de puciosi, poate puciosii erau separati dintotdeauna...si le-a umbrit cel rau mintea totalmente, de au ajuns sa faca trimiteri la Cetati si Apocalipsa...la asta nu te poti gandi nicio clipa???

Of of of....daca mai apare o Cetate, ce te faci...poate voi o luaserati razna de ceva timp...si "Dumnezeu alege" alta Cetate, ce ati face voi...noii " rataciti" fata de noii "binecuvantati"...hait???

Doamne ajuta!
Citat:
Vsovivi, incearca sa nu mai aberezi atat de tare in legatura cu aceasta secta...cel putin incearca!!!
tot eu? firește...

Citat:
Asa si eu maine pot sa incep sa urlu si sa ridic ...sau sa fur o institutie/cetate si sa spun ca e Cetatea Sfanta a Ierusalimului, si sa recurg la exact acelasi argument...cum, nu stiti ca scrie in Apocalipsa de ea???
de putut precis poți că toată gLumea dovedește că se poate fura și minți... dar atunci măcar nu ai fi inventat denumirea așa cum a insnuat MM împreună cu Estera... că ar fi inventat... iar că e sfântă asta o dovedește Domnul care locuiește cu ei, în mijlocul lor... sfințindu-se și ei prin ascultare și răbdare... lucru pe care foarte puțini îl pot până la sfârșit.

Citat:
Sa fim seriosi, incearca sa nu mai rastorni situatiile astfel incat sa scoti asemenea gogomanii, BOR s-a rupt de puciosi, poate puciosii erau separati dintotdeauna...si le-a umbrit cel rau mintea totalmente, de au ajuns sa faca trimiteri la Cetati si Apocalipsa...la asta nu te poti gandi nicio clipa???
ba da, mă pot gândi, și poate că toate gogomăniile și situațiile răsturnate au apărut doar așa din senin în capul meu putred, și că nu BOR s-a rupt de BNI și că nu BOR i-a linșat pe pucioși doar fiindcă ea e mai mare... dar ce scrie acolo în scriptură? cine e mai mare? altarul sau templul? cine sfințește pe cine? Dar iată că „este Unul aici mai mare ca templul și ca altarul”... la asta v-ați gândit voi o clipă?

Citat:
Of of of....daca mai apare o Cetate, ce te faci...poate voi o luaserati razna de ceva timp...si "Dumnezeu alege" alta Cetate, ce ati face voi...noii " rataciti" fata de noii "binecuvantati"...hait???
dar ce o să faceți voi? pe care o să-i credeți? și pentru ce? că noi mărturisim ceea ce știm, ce vedem și ce auzim, dar voi ce mărturisiți?

poi dacă mai apare încă o cetate asemenea, cu sfinți trăitori, aleasă de Dumnezeu îi voi crede și pe aceia, căci vai de cetatea peste care nu este prooroc... dar care voi? că te referi la ei sau la mine zicând mereu voi, adică noi, poi nu ți-am zis că eu nu sunt pucios ci sunt un oarecare mirean mare păcătos din poBOR, dar iată că îi cred fiindcă roadele lor sunt vrednice de crezare... deci știu, deși n-am întâlnit pe niciunul din ei... știu că e de la Dumnezeu fiindcă mi-a și șoptit o vrăbiuță, ori mai multe vrăbiuțe... deci îi cred din sursă sigură... nu numai după roade îi cred... dar nu vă e clar vouă citind Cuvântul lui Dumnezeu unde anume șade dreptatea, Adevărul, Dragostea și Smerenia? nu vă e clar că Dumnezeu nu minte niciodată? nu vă e clar că e sfânt? păi, peoi, poi citiți și veți constata și singuri că eu din texte m-am lămurit cine minte și cine nu... că uite, eu mă mir că de atâta vreme abea Andrei s-a găsit să recunoască Adevărul și să creadă în El...și mie îmi pare astfel că restul precis or fi murit ori că sunt prinși în matrix... ori le e frică de ceva... ori cineștie de ce tac mâc cu toții. Or poate om fi un popor de muți că doar la noi orice e posibil... deci de ce mă mir?

Last edited by vsovivi; 15.02.2010 at 18:38:46.