View Single Post
Vechi 15.02.2010, 18:59:06
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
pe ce ziduri ți-i imaginai? sau poate că boala i-a venit invers, viceversa, vicentoarsa viceglobulpământesc, poate că nici n-a murit ci numai au inventat pucioșii că precis ei l-au omorât, i-au tăiat ei picioarele cu firezul sau cu drujba, iar la sfârșit l-a obligat să declare că altfel i-ar fi tăiat și capul, sau poate că n-a mărturisit și nu s-a înregistrat ci filmul e o făcătură, sau poate că... spre deosebire de tzara tuturor posibilităților, America, la noi orice e posibil, că dacă dacă nu era poate poate se înneca și da, sigur ți-ai făcut o imagine exactă despre sectanții pucioși... că ei, pucioșii erau cu apartele foto pe ziduri blițuind și bîrfindu-l pe ierarh... poi unde scrie că a umblat episcopul noaptea? pe ziduri? și defapt înregistrările video e una, pozatul e alta, deci ce să blițuiască și ce dovedești cu o poză?... dar măcar e bine că dumneata apreciezi umorul din poveștile talentatei noastre Maria Margareta roata bicicleta...

dar nu presimți că tot talentul ăsta al lor șade pe nisip ca să nu mai fi în stare să crezi, ori dacă crezi atunci să-ți pară o nebunie?...

căci „nu se vând oare două vrăbii la un ban?”
Ca bine zici Vsovivi....sa stii ca la ipoteza asta nu m-am gandit, nu am mers atat de departe..dar sa stii, cred acum ca i-ar fi taiat si capul cu drujba cel care statea pe la capataiul lui...doar doar in timp ce omul isi da duhul, o mai rosti niscaiva cuvinte, ce ar putea fi interpretare...astfel incat sa reiasa, sa fie pro..sa ceva acolo!!!!

Pai nu stiu de ce ar fi facut poze, ca doar nu prea il " placeau" pe episcop...deci doar ca sa reiasa ceva, si a-si sustine teoria cum ca puciosii ar fi " sfinti" si Biserica Adevarata...eretica, nu?

Doamne ajuta!

Siiii nu mi-ai raspuns la intrebare: Ce ai face daca maine o femeie ar spune ca voi sunteti inselati, ati pacatuit si dezmagit pe Dumnezeu...si ca o alta Biserica e acum Noua cetate a Ierusalimului, va reconsiderati pacatosenia...sau nu credeti ceva ce scrie in Apocalipsa, si nici ca voi ati putea sa fi gresit intre timp????
Citat:
Ca bine zici Vsovivi....sa stii ca la ipoteza asta nu m-am gandit, nu am mers atat de departe..dar sa stii, cred acum ca i-ar fi taiat si capul cu drujba cel care statea pe la capataiul lui...doar doar in timp ce omul isi da duhul, o mai rosti niscaiva cuvinte, ce ar putea fi interpretare...astfel incat sa reiasa, sa fie pro..sa ceva acolo!!!!
Vezi acum, cât de lesne ai ajuns la ușurătate? poți să-i mulțumești la MM că firește și la ea ca și la tine, orice vă este posibil când e vorba de a arunca în spinarea pucioșilor toate răutățile omului îndrăcit de la Adam și până acuma...

Da. Precis, s-au dus la el la spital și i-au tăiat serul sau perfuzia sau l-au scos de la aparate, ori l-au amenințat ei cumva numai ca să declare el exact ceea ce au vrut pucioșii ... e bine că ești dispusă să crezi...

dar o clipă te-ai gândit că acela i-a chemat pe pucioși căci o fi dorit ca măcar pe patul de moarte să se împace cu ei și să meargă înaintea lui Dumnezeu cu conștiința liniștită și împăcată, gândindu-se că urmează să moară căci o fi aflat acela de la medicii ăia „ratați” că mai are puține zile... la asta te-ai gândit? sau de ce să-i cheme la căpătâiul său că doar în spital nu se dă voie ca să intre oricine și să stea așa la căpătâiul tău... ca să te filmeze sau înregistreze cum îți dai duhul... dar nu știu să fi înregistrat cineva ci povestea e că a lăsat vorbă... dar habar n-am cui... că nu ne-a spus MM toată povestea.

Citat:
Pai nu stiu de ce ar fi facut poze, ca doar nu prea il " placeau" pe episcop...deci doar ca sa reiasa ceva, si a-si sustine teoria cum ca puciosii ar fi " sfinti" si Biserica Adevarata...eretica, nu?
Păi pozele am înțeles că le-a făcut atunci când i-a vizitat ierarhul la Pucioasa, acela care a vrut să le implanteze monahiile și astfel să le confiște biserica erijându-se la putere... poi e frumos? poi n-a fost ea oare, Biserica Noului Ierusalim, n-a fost ea lăsata copiilor sfintei Verginica? Trâmbița Domnului și celor ce cred în Dumnezeu?

Citat:
Siiii nu mi-ai raspuns la intrebare: Ce ai face daca maine o femeie ar spune ca voi sunteti inselati, ati pacatuit si dezmagit pe Dumnezeu...si ca o alta Biserica e acum Noua cetate a Ierusalimului, va reconsiderati pacatosenia...sau nu credeti ceva ce scrie in Apocalipsa, si nici ca voi ati putea sa fi gresit intre timp????
poi, în cazul acela ipotetic, am studia motivele, faptele, ne-am documenta, am cerceta, și dacă ne-ar da Dumnezeu, am crede-o și pe ea dacă nu ar fi mincinoasă... dar dacă ar spune că am fost înșelați crezând în cele 7 Trâmbițe apocaliptice și că ea e trimisă de la Dumnezeu, asta ar fi imposibil, căci atunci ar însemna că ar trebui să-L considerăm pe Hristos eretic și sectant, să negăm mărturia și sacrificiul sfinților și multe altele ar trebui să le trecem cu vederea doar ca să o credem pe ea așa ca pe Maria Margareta cu „sora sa” Estera, așa cum arabii îl cred pe mahomed cel mAllahian, ăla al lor de au împânzit tot globul cu jihadiști... cu răpitori acoperiți cu cearșafuri albe că doar Mahomed și urmașii e defapt cel mai mare răpitor, asta dacă ne luăm după prozeliții făcuți în toată gLumea... că este unul și mai mare ca el... ăla care-ți răpește nu numai trupul ci și sufletul ți-l trimite în gheenă... șarpele cel de demult...

Deci nu-i exclus ca dacă or să-L părăsească toți pe Hristos și va vedea Domnul că nimeni nu-L mai urmează pe pământ pe El ci cu toții se duc după satana și nici nădejde pentru ca să se întoarcă nu mai este atunci o să găsească precis un alt Noe căruia o să-i spuie la ureche să facă o corabie îmbrâcată cu azbest de data asta, că acuma potopul nu va fi numai cu apă ci și cu foc... dar nu din ala în care o să arzi și apoi gata ci cu din ăla în care o să te chinui pe termen lung... și o să bată iar toacă până o să gate corabia... și cine o să vie o să scape iar cine nu o să vie... poi să fie sănătos.

Deci orice e posibil; celui credincios nimic nu-i este cu neputință... și atunci cine se poate mântui? Păi se poate mântui câte unul, doi, care cred ... că la Dumnezeu toate Îi sunt cu putință... dar dacă nimeni nu vrea să audă toaca și să se suie în bărcuță? ce să facă? aceia deja oricum sunt morți... că de aceea tac ori au muțit că nu vor să se suie în corabie... nu vor să audă și să creadă că Dumnezeu a trimis luntrea și bărcuța după ei... ci ei așteaptă gondola ca să le cânte cineva o canțonetă... dar uite că pare că L-a trimis și pe Costel Busuioc în gLume după ei și nici așa nu vin... că ei zic că ei vin numai dacă trimite Domnul după ei iahtul și dacă corabia e așa mare și aristocratică exact așa cum era Titanicul... că repede uită omul... și mai cred pe deasupra că de la încălzirea globală s-au topit toate Aisbergurile și că lor nu mai are acum ce să li se întâmple... că doar ei au tată pe BOR... pardon, pe Avraam, în gândurile inimii lor îngâmfate și ca atare zic: da' de ce să credem noi pe Cuvântul lui Dumnezeu și anume că Tatăl L-ar fi trimis la noi? nu e mai simplu să credem că dracu L-a trimis? ori că e de la oameni Cuvântul lui Dumnezeu? dar dacă e de la oameni atunci de ce i-a mai chemat înltul ierarh al locului la căpătâiul lui? ce mai vroia de la ei după ce i-a tot osândit mereu pe „drept”? să-i mai blassteme încăodată și de pe patul morții?

Last edited by vsovivi; 15.02.2010 at 20:00:09.